Yrkesutbildning eller kurser till hösten

Välkommen till Hermods vuxenutbildning i Stockholm!

ANSÖK NU FÖR HÖSTENS KURSER!
Vill du läsa en kurs eller kanske gå en yrkesutbildning till hösten? Då är det dags att skicka in din anslkan nu. Höstens kurser och yrkesutbildnignar startar den 4 augusti. Du kan läsa heltid eller deltid. Flera kurser samtidigt eller bara någon enstaka kurs helt beroende på ditt eget behov. Läs våra kursbeskrivningar här >

Intresseanmälan Ansök här

 

INTRESSEANMÄLAN
Är du osäker på vad du vill läsa eller vill ha mer information om våra kurser kan du skicka oss en intresseanmälan. Då skickar vi dig lite mer info eller kontaktar dig beroende på ditt behov.

SÅ HÄR ANSÖKER DU!
Alla ansökningar behandlas av din hemkommun. Därför är det i första hand till dem man vänder sig för att skicka in sin ansökan. Sista dag för ansökan varierar en hel del från kommun till kommun. Många kommuner har valt den 8 juni som slutdatum för ansökningarna men en hel del kommuner har ansökningslut redan den 7 maj. På din kommuns hemsida för vuxenut­bildning kan du se vad som gäller för dig. Klicka på knappen ”ansök här” för att komma till din kommun. Behöver du hjälp med att skicka in din ansökan kan du alltid komma till skolan så hjälper vi dig att ansöka.

ÖPPNA HUS
Inför slutet på ansökningsperioden brukar vi anordna öppet hus i våra lokaler för att hjälpa alla som behöver hjälp med ansökan eller lite sista--minuten-rådgivning. Öppet hus för period 4 har vi planerat till den 15 maj och den 5 juni.

 


 

Schema
Aktuella scheman

Kontakt
Kontaktuppgifter för Hermods i Stockholm

Besök Hermods vuxenutbildning i Stockholm på facebook Besök Hermods vuxenutbildning i Stockholmsregionen på facebook


uiqt|wBqvnwHpmzuwl{5{mqvnwHpmzuwl{5{m