Läs gymnasiekurser på distans i sommar!

Välkommen till Hermods vuxenutbildning i Stockholm!

SÖK NU TILL SOMMARENS KURSER!
Vill du plugga under sommaren är det dags att söka dina kurser nu. Sommarkurserna startar den 26 maj och vi startar de flesta av kurserna ur vårt distansutbud. Du kan läsa heltid eller deltid. Flera kurser samtidigt eller bara någon enstaka kurs helt beroende på ditt eget behov. Planerar du att läsa ett yrkespaket till hösten kan det vara smart att redan nu förbereda dig. Läs våra kursbeskrivningar här >

Intresseanmälan Ansök här

 

INTRESSEANMÄLAN
Är du osäker på vad du vill läsa eller vill ha mer information om våra kurser kan du skicka oss en intresseanmälan. Då skickar vi dig lite mer info eller kontaktar dig beroende på ditt behov.

SÅ HÄR ANSÖKER DU!
Alla ansökningar behandlas av din hemkommun. Därför är det i första hand till dem man vänder sig för att skicka in sin ansökan. Sista dag för ansökan kan variera lite från kommun till kommun. Generellt kan man säga att Stockholm Stad har den 30 mars som slutdatum för ansökningar till period 3 och de andra kommunerna i länet har den 16 april. På din kommuns hemsida för vuxenut­bildning kan du se vad som gäller för dig. Klicka på knappen ”ansök här” för att komma till din kommun. Behöver du hjälp med att skicka in din ansökan kan du alltid komma till skolan så hjälper vi dig att ansöka.

ÖPPNA HUS
Inför slutet på ansökningsperioden brukar vi anordna öppet hus i våra lokaler för att hjälpa alla som behöver hjälp med ansökan eller lite sista--minuten-rådgivning. Öppet hus för period 3 har vi den 27 mars och den 10 april.

 


 

Schema
Aktuella scheman

Kontakt
Kontaktuppgifter för Hermods i Stockholm

Besök Hermods vuxenutbildning i Stockholm på facebook Besök Hermods vuxenutbildning i Stockholmsregionen på facebook


uiqt|wBqvnwHpmzuwl{5{mqvnwHpmzuwl{5{m