Välkommen till Hermods

Vi hjälper människor nå sina mål!

Hermods grundades 1898 och genom åren har vi hjälpt över fem miljoner personer att forma sin framtid. Vi speglar samhällets utveckling och vi stödjer varje människas behov av att vara en delaktig medborgare. Att hjälpa människor att fritt kunna välja väg i livet för att nå sina mål går som en röd tråd genom vår långa historia. Det är också Sveriges historia.

Vi ger dig utbildning, coachning och stöd

Hermods startades som ett utbildningsföretag, men idag är vi mycket mer än så. Vi hjälper människor att hitta sitt drömjobb, vi ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering, bara för att nämna några av våra kompetenser. Våra verktyg har alltid varit utbildning och stöd till dig som enskild person. Oavsett var du kommer från, vilka förutsättningar du har eller vilken livssituation du lever i, vill vi ge dig det du behöver. Det kan vara en rak och effektiv utbildning, coachning för att hitta rätt arbete eller annat som hjälper dig att skapa en bra framtid.

Hos oss finns det plats för alla

Hos oss möter du människor som studerar allt från avancerade IT-utbildningar och yrkesprogram, till gymnasieelever som läser högskoleförberedande program och SFI-studenter. På så vis ser vi ut precis som samhället ser ut idag. Vi gör de insatser vi vet behövs för att människor själva ska kunna välja väg i livet. Vårt arbete spelar en viktig roll för de som behöver hjälp med dagens utmaningar, och vi gör det med hela vårt hjärta för, och med fokus på, den enskildes mål. Hos oss finns det plats för alla. 

Vår vision

Ledande inom sysselsättning, integration och utbildning.

Vår affärsidé

Hermods utvecklar kunder och medarbetare genom kvalitet och innovation. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål – däri ligger kraften som skapar resultat.