Din utbildning - Ditt jobb - Din framtidHitta utbildningar och tjänster

Utbildningar och tjänster

Hermods erbjuder ett stort antal utbildningar och tjänster i klassrum eller på distans. Oavsett om du är ny i Sverige, behöver komplettera dina betyg eller vill bli redo för arbetslivet så har vi något som passar dig. Vi erbjuder även utbildningar och tjänster för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen.

Hos oss på Hermods kan du studera utbildningar inom SFI och integration, gymnasieskolan, vuxenutbildning eller yrkeshögskolan. Välj den utbildning som du är intresserad av för att läsa mer. Vi levererar utbildningar och tjänster från Arbetsförmedlingen, läs mer om dessa under Arbetsförmedlingstjänster.

Vilken utbildning passar dig

SFI och integration

Ta ditt första steg mot arbete och utbildning i Sverige. Svenska för invandrare (SFI) är en grundutbildning i det svenska språket för dig som är ny i Sverige.

Vuxenutbildning

Öppna dörren till din nästa nivå. Komplettera dina gymnasiebetyg, bredda din kompetens för ett yrke eller få behörighet till högskola och universitet.

Yrkeshögskola

Bli snabbt klar för arbetslivet med en YH-utbildning. Hermods yrkeshögskolor spänner över flera branscher där behovet av välutbildad arbetskraft är stort.

Gymnasieskolor

På Hermods gymnasieskolor är du delaktig. Tillsammans bygger vi upp din kunskap, ditt självförtroende och din förmåga att möta livets utmaningar.

Arbetsförmedlingstjänster

För dig som är på väg ut i arbetslivet och vill ha hjälp med att lyckas på arbetsmarknaden. Våra tjänster gör dig redo att ta ett viktigt kliv mot arbete eller utbildning.

att studera på hermods

Att läsa på distans

Vill du anpassa studierna efter ditt liv och inte tvärtom? Välj distansutbildning. Hos oss hittar du distansutbildningar inom flera områden och på olika nivåer.

Frågor och svar

Funderar du på att söka en utbildning hos oss eller är du intresserad av en Arbetsförmedlingstjänst? Här hittar du svaren på dina frågor.

Att läsa yrkesutbildning

Är du redo att omskola dig, få ett framtidsyrke eller höja din kompetens? Läs en yrkesutbildning och få attraktiv kompetens som gör dig klar för arbetslivet.