Våra företagsutbildningar

Öppna VOmeny

Våra företagsutbildningar

Har dina anställda en gedigen arbetslivserfarenhet inom barnomsorg eller äldreomsorg, och vill validera sina kunskaper och få en utbildning inom området?

Vi har företagsutbildningar som gör din personal utbildad – Hermods erbjuder utbildningar till Barnskötare och Undersköterska för företag.

Vad vi kan erbjuda:

De som har en gedigen arbetslivserfarenhet kan validera sina kunskaper, färdigheter och förmågor. Utbildningen sker enskilt eller i grupp med hjälp av webb-seminarier där deltagarna själva bestämmer var de vill studera, till exempel hemma eller på arbetsplatsen.

Vi erbjuder studier på både dagtid och kvällstid, dessutom både hel- och deltidsstudier - allt efter önskemål. Uppgifterna som ligger till grund för utbildningen görs i vår utbildningsplattform Novo. Det är både skriftliga men också praktiska uppgifter. De allra flesta uppgifterna är gjorda så att de ska kunna diskuteras eller utföras på en arbetsplats.

Våra utbildningar:

Här kan du läsa mer om vilka utbildningar vi erbjuder till företag.

Barnskötare - 1300 poäng
Utbildningen består av sex webb-seminarier med ett antal uppgifter mellan varje. Deltagarna bestämmer helt själva när och var de vill göra sina uppgifter och har tillgång till vår utbildningsplattform dygnet runt.

Är det flera i arbetslaget som vill göra detta tillsammans eller någon enskild, har det ingen betydelse, vi tar även emot enstaka anmälningar. Deltagarna kommer att möta legitimerade lärare som betygsätter och efter avslutad utbildning kommer betyg ges ut.

Arbetsgivare måste intyga om tidigare praktisk erfarenhet.

Undersköterska förbredande - 600 poäng
Utbildningen består av tre webb-seminarier med ett antal uppgifter mellan varje. Detta är en utbildning för deltagare som kanske sedan vill läsa vidare till Undersköterska. Deltagaren bestämmer helt själv när och var de vill läsa, göra sina uppgifter och har tillgång till vår utbildningsplattform dygnet runt.

Är det är flera i arbetslaget som vill göra detta tillsammans eller någon enskild, har det ingen betydelse, vi tar även emot enstaka anmälningar. Efter avslutad utbildning kommer betyg ges ut.

Arbetsgivare måste intyga om tidigare praktisk erfarenhet.

Undersköterska - 1450 poäng
Utbildningen består av fem webb-seminarier med ett antal uppgifter mellan varje. Dessutom ingår två tillfällen med examinationer, en grupptenta och en enskild tenta. Deltagarna bestämmer helt själva när och var de göra dina uppgifter och har tillgång till vår utbildningsplattform dygnet runt.

Är det är flera i arbetslaget som vill göra detta tillsammans eller någon enskild, har det ingen betydelse, vi tar även emot enstaka anmälningar.

Deltagarna kommer att möta legitimerade lärare som betygsätter och vi uppfyller Skolverkets krav. Efter avslutad utbildning kommer betyg ges ut.

Arbetsgivare måste intyga praktisk erfarenhet.

Vårdbiträde - 800 poäng
Utbildningen består av tre webb-seminarier med ett antal uppgifter mellan varje. Deltagaren bestämmer helt själv när och var de vill läsa, göra sina uppgifter och har tillgång till vår utbildningsplattform dygnet runt.

Är det är flera i arbetslaget som vill göra detta tillsammans eller någon enskild, har det ingen betydelse, vi tar även emot enstaka anmälningar. Efter avslutad utbildning kommer betyg ges ut.

Arbetsgivare måste intyga om tidigare praktisk erfarenhet.