My Minnegård

My har studerat på Hermods till Personaladministratör

Namn: My Minnegård

Ålder: 27 år
Studerat: Personaladministratör på distans
My Minnegård berättar om sin tid på Hermods
Hermods hjälpte mig att våga ta steget in i skolvärlden igen. I början var jag lite tveksam på vad jag klarade av men stödet jag fick av lärarna var jättebra. Det var det bästa med Hermods!Vad var det bästa med utbildningen?

Förutom kunskapen jag fick så hjälpte Hermods mig att våga ta steget in i skolvärlden igen. I början var jag lite tveksam på vad jag klararde av men stödet jag fick av lärarna var jättebra. Det var det bästa med Hermods!

Hur var det att läsa kurser i utbildningsplattformen Novo?

Det var bra. Det var enkelt att hitta och det framkom väldigt tydligt vilka uppgifter man hade. Det var en väldigt pedagogiskt plattform.

Vad gör du idag?

Nu har jag fortsatt mina studier på universitetsnivå och läser Miljövetenskap, det var mitt sista val. Jag ville egentligen gå HR och Personal men det är svår att komma in på den utbildningen. Jag tror det var 1800 personer som sökte den universitetsutbildningen förra året.

Var det tack vare Hermods som du kände att du kunde studera vidare?

Inte betygsmässigt men Hermods hjälpte mig definitivt att våga ta steget. Jag skulle fortfarande vilja utöka mina kunskaper inom HR och Personal så jag ska försöka söka utbildningen i år igen.

Vad är ditt drömyrke?

Jag tycker att det skulle vara jätteroligt att jobba som kurator på en skola.

Hur kom du i kontakt med Hermods?

Jag blev rekommenderad att läsa på Hermods av en kompis.

Skulle du själv rekommendera Hermods till andra som ska studera?

Jag har kompisar som antingen är arbetslösa eller är missnöjda med deras nuvarande jobb. Jag brukar ofta rekommendera dem att studera på Hermods.