Lärlingsutbildning

Lärlingsutbildning på Hermods

Saknar du teoretiska kunskaper i ett yrke kan du läsa lärlingsutbildning på Hermods. Lärlingsutbildning innebär att du får en yrkesutbildning samtidigt som du arbetar. Hos oss kan du läsa lärlingsutbildningar inom flera olika områden. Lärlingsutbildning kombinerar teori och praktik och gör dig snabbt rustad för arbetslivet.

Minst 70 % av Hermods lärlingsutbildningar är förlagda på en arbetsplats där du lär dig yrket med stöd av en yrkesverksam handledare. Vissa praktiska och teoretiska moment genomförs på Hermods skola. Målet med utbildningen är att du erhåller den yrkeskompetens som krävs för att bli anställningsbar. Efter avslutad utbildning är det flera av de studerande som blir erbjudna jobb på företaget där de gått som lärling.

lärlingsprogrammet barn och fritid.

Lärling Barn och fritid

Vill du arbeta med människor? Är du intresserad av att pedagogiskt vägleda barn, unga och vuxna? Då ska du läsa vår lärlingsutbildning inom barn och fritid!

En kvinna på lärlingsutbildningen bygg och måleri.

Lärling Bygg och måleri

Är din dröm att jobba inom bygg och måleri? Då ska du läsa någon av våra lärlingsutbildningar inom bygg och måleri. Efter det är dina chanser till jobb stora!

Lärlingsutbildning inom Vård och omsorg.

Lärling Vård och omsorg

Är du intresserad av vård, omsorg, medicin och etik? Vill du lära dig mer inom vård och omsorg? Då ska du läsa en lärlingsutbildning till undersköterska!