Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Hermods utbildningar inom Vård och omsorg

En vård- och omsorgsutbildning är för dig som älskar att arbeta och hjälpa människor, gamla som unga. Det är ett fysiskt arbete där problemlösning är ett dagligt moment i din vardag och arbete.

Det är idag ett av de viktigaste yrkena (och även en av de största med cirka 250 000 verksamma undersköterskor och vårdbiträden) i vårt samhälle där det ständigt behövs ytterligare vårdpersonal med god yrkeskompetens för att bemöta behovet av hjälp för gamla, sjuka och skadade individer. Det är estimerat att fram till 2022 kommer det att behöva anställas 129 000 undersköterskor, och 38 000 sjuksköterskor för att kunna hantera utvecklingen av personalbehovet inom vård och omsorg.

Med det sagt är det en ypperlig chans för dig som vill jobba inom vård och omsorg att påbörja din utbildning redan idag. Det spelar ingen roll i vilken del av ditt liv du är, vi har utbildningar och kurser inom vård och omsorg både på distans och i klassrum för de flesta yrkeserfarenheter och kunskapsnivåer.

Kontakta Hermods eller skicka in din ansökan för en av våra vård- och omsorgsutbildningar redan idag.

Yrkeshögskoleutbildning - Vård och omsorg

Våra yrkeshögskoleutbildningar är specifikt framtagna efter näringslivets behov. De är skapta i ett nära samarbete med företag som är verksamma inom branscher i sektorer där en stor efterfrågan finns på arbetskraft som innehar rätt kompetens. Dessa är de yrkeshögskoleutbildningar inom vård och omsorg vi planerat och garanterat kommer att starta år 2020:

Företagsutbildning och valideringskoncept – Vård och omsorg

Du kan oftast mycket mer än vad du kan visa upp via dokument i form av betyg eller intyg. Med en validering för vård och omsorg kan du få en värdering av dina kunskaper och kompetens du införskaffat dig genom dina studier, samhällsliv och arbetsliv.

För dig som arbetar och har erfarenhet är det ett snabbt och effektivt sätt att bli utbildad och behörig för att jobba inom vård och omsorg, och innebär att du kan kombinera dina studier tillsammans med ditt jobb.

Hermods erbjuder följande valideringsutbildningar för vård och omsorg på distans:

Komvux – Vård och omsorg

Till sist erbjuder vi även vuxenutbildningen undersköterska inom ett antal olika vård och omsorgs inriktningar. Efter du läst en yrkesutbildning inom vård och omsorg kan du arbeta som:

Ansök till Hermods idag

För mer information om våra olika vård- och omsorgsutbildningar och vilka kurser som ingår i dem kan du klicka på varje individuell utbildning vi presenterat i denna text. Alternativt kan du alltid kontakta oss på Hermods direkt så besvarar vi dina frågor och funderingar.

Hermods har ett av Sveriges bredaste utbud av utbildningar som förbereder dig inför ditt drömyrke. Vi hjälper dig hitta en utbildning med ett studieupplägg som passar just dig, i vilken del av ditt liv du än är.

Hermods utbildningar till butikssäljare
Vad innebär det att studera en distansutbildning?