Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Komvux i Stockholm eller andra städer hjälper dig hitta rätt

Vissa hittar kanske helt rätt från början. Helt rätt jobb med perfekta kollegor och arbetsuppgifter som utmanar och uppmuntrar till personlig utveckling. Men för många andra är situationen en annan. Det där yrket eller jobbet som till en början verkade så bra börjar kännas ostimulerande och en längtan efter att göra något annat kryper sig sakta på.

Känner du igen dig? Då känner du kanske också igen dig i känslan av att vara begränsad av ofullständiga betyg eller en behörighet som inte räcker till för tjänster och utbildningar du är intresserad av. Men, även för dig som vuxen finns möjlighet att ta kontroll över din framtid. Tack vare en skräddarsydd vuxenutbildning i Stockholm eller andra städer, kan du enkelt komma vidare till en högre befattning inom ditt yrke, eller till ett helt nytt jobb. Studier på Komvux innebär många olika möjligheter att omforma ditt yrkesliv, bland annat via kurser och utbildningar som beskrivs här nedanför.

Gymnasiekurser

Historia, geografi, matematik, naturkunskap, samhällskunskap, biologi och språk som svenska och engelska är bara några av de gymnasiekurser som är möjliga att studera på Komvux. Beroende på vilka betyg du saknar från din tidigare gymnasieutbildning kan du enkelt skräddarsy olika kurspaket efter dina behov. Studietakten kan du alltid anpassa efter ditt övriga schema och ett utbildningsföretag som Hermods erbjuder möjlighet att studera på heltid eller deltid. Du kan dessutom välja att studera Komvux på distans.

Gymnasiala yrkesutbildningar

Intresserad av att jobba med människor, vård och omsorg, ekonomi, juridik, marknadsföring eller kanske IT? Oavsett vad du arbetar med i nuläget kan du genom en vuxenutbildning skaffa dig ny behörighet passande för helt nya utmaningar i ditt yrkesliv. Ett professionellt utbildningsföretag erbjuder många yrkesutbildningar inom branscher med stora behov av utbildad personal, vilket också ökar dina chanser till anställning.

Arbetsförmedlingstjänster

Betyg och behörighet är inte alltid problemet. För dig som är på väg ut i arbetslivet och kanske har behov av extra stöd eller uppmuntran längs med vägen erbjuder utbildningsaktörer som Hermods också arbetsförmedlingstjänster. På så vis kan du få handledning med att hitta rätt jobb eller utbildning för dig samt också erbjudas stöttning i fråga om jobbsökning och jobbmatchning. För dig som vill lära dig mer om yrkessvenska kan också få användbar hjälp via dessa tjänster.

Via studier på Komvux i Stockholm eller andra städer kan du enkelt uppnå dina mål. Hermods gör det möjligt att anpassa utbildningar efter just dina behov, förutsättningar och önskemål och strävar i alla lägen efter personlig utveckling på många plan.

"Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hermods.”

Välj en Swedish language course för dina mål och behov
Komvux i Stockholm - en överblick och några grundläggande detaljer