Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Sök utbildning och ta första steget mot en ny framtid

Postat : July 08 - 2015

Framtidsplaner och drömyrken finns av alla sorter. Oavsett vilket yrke eller vilken framtid du längtar efter är en utbildning ett steg i rätt riktning. Idag finns det utbildningar inom nästan alla områden och i de flesta branscher. Specialistkunskap har blivit allt viktigare och ett sätt för dig som söker arbete att slå sig in på arbetsmarknaden. Sök utbildning inom ett område eller en bransch där du vill jobba för att förbättra chanserna att få det jobb du vill ha.

Sök utbildning i Stockholm

När du ska söka utbildningar och kurser i Stockholm kan du vända dig till ett utbildningsföretag som exempelvis Hermods som även erbjuder kurser och utbildningar på flera andra orter i landet. De har kurser och utbildningar på olika nivåer och inom flera olika branscher. Beroende på vilka förutsättningar eller önskemål du har kan du antingen välja att delta i traditionell klassrumsundervisning eller läsa kurserna på distans. En distanskurs öppnar upp möjligheten att studera för dig som arbetar under dagarna eller befinner dig på en annan ort än den där kursen annars ges.

Kurserna hos Hermods är av hög kvalitet och bidrar till såväl yrkesmässig som personlig utveckling. Tack vare ett brett utbud av kurser på olika nivåer kan vem som helst skaffa sig en utbildning. Det finns kurser för dig som saknar gymnasiebetyg eller behöver komplettera med andra kurser, för dig som vill förbättra dina chanser att lyckas på högskoleprovet och så småningom börja studera på högskola eller universitet eller för dig som vill skaffa dig en yrkeshögskoleutbildning.

Yrkeshögskoleutbildningarna hos Hermods finns för flera olika yrken inom olika branscher.  Sök utbildning på vår hemsida för att se vad vi har för utbud. Vi har både teoretiska och mer praktiska kurser beroende på vad du är intresserad av eller vad du har för plan med sina studier. För många högskole- och universitetsutbildningar krävs särskilda förkunskaper eller att du har läst vissa kurser tidigare för att vara behörig. Många av dessa kurser finns att tillgå genom Hermods.

Målet med studier är för de flesta att kvalificera sig för en bra anställning. För att verkligen se till att detta blir verklighet erbjuder Hermods även arbetsförmedlingstjänster som stöd och matchning till arbete och arbetsmarknadsutbildningar för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen. För dig som letar efter bra utbildningar i Stockholm kan Hermods därför vara en bra plats att börja sitt sökande på.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hermods.”

 

 

Distansutbildning – vägen till en ny framtid
Yrkeshögskolan – för dig som vill skapa dig en ljus framtid