Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Studera vård och omsorg på Hermods

Postat : September 24 - 2015

Många människor vill jobba med att bidra till vårt samhälle på ett eller annat vis, man kan då arbeta på ett företag i kontorsmiljö, i butik eller på ett bygge – möjligheterna är många och Hermods erbjuder utbildningar inom alla nämnda yrken. Brinner man däremot för att arbeta med människor och vill bidra till samhället kan man istället till exempel arbeta inom vård och omsorg. Ett yrke som möjliggör detta är undersköterska.

Det är stor efterfrågan på undersköterskor, vilket innebär att chansen till arbete efter din utbildning är stor. Det finns fyra olika inriktningar inom undersköterska. I slutet av din grundutbildning väljer du själv om du vill specialisera dig inom sjukvård, psykiatri, funktionsnedsättning eller äldreomsorg.

Man kan se denna del av utbildningen som en undersköterska fördjupningskurs där du får möjlighet att fokusera på det som intresserar dig mest. Har du redan en grundutbildning som undersköterska kan du i efterhand lägga till denna fördjupningskurs.

Med den ständigt växande efterfrågan av denna kompetens, erbjuder Hermods dessa fördjupningskurser som undersköterska för att ge dem som vill arbeta med omvårdnad och människor en bra chans till ett intressant och givande arbete inom en snar framtid.

För dig som gått en undersköterska fördjupningskurs finns många möjligheter till anställning. Du blir attraktiv för bland annat äldreboenden, rehabiliteringscenter, sjukhus och kliniker som ständigt söker efter kompetenta och medkännande personer.

Hermods är ett företag som erbjuder en mängd kurser och utbildningar som spänner över olika branscher, yrken och inriktningar som bland annat sjukvård, bygg, måleri, filosofi, psykologi, religion och matematik. Utbudet är brett och där finns något för alla, oavsett vilka intressen, ambitioner och mål man kan tänkas ha. Studenter som behöver hjälp med att hitta en utbildning kan enkelt få detta genom att besöka Hermods hemsida www.hermods.se eller kontakta en studie och yrkesvägledare eller kundtjänst på Hermods.

Företaget erbjuder utbildning och kurser på mer än 100 olika orter i Sverige, men har även distansutbildningar för den som vill kunna studera på den tid och plats det passar en själv. Kurserna och utbildningarna håller en hög kvalitet med behöriga, engagerade lärare som kan svara på alla frågor studenterna kan tänkas ha.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hermods.”

Hermods: Utbildning som leder till jobb
Yrkeshögskola: utbildning för de praktiskt lagda