Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Utbildningar i Stockholm

Postat : June 17 - 2015

Ett arbete ska inte bara vara en inkomstkälla, lika viktigt är det att trivas med sitt yrke och på sin arbetsplats. Med en bra utbildning ökar möjligheterna att få ett bra jobb som man verkligen trivs med, men en utbildning är en lika viktig del i den personliga utvecklingen för varje person.

Utbildning är ofta en grundförutsättning när man söker ett jobb. Vissa yrken kräver till och med särskild utbildning, legitimation eller andra kvalifikationer som man bara kan förvärva genom utbildning. Ett sätt att nå dit är att vända sig till ett utbildningsföretag, som exempelvis Hermods, som erbjuder utbildningar i Stockholm. Hermods erbjuder även utbildning på flera andra orter i landet som Ale, Arvika, Karlsborg, Laxå, Timrå, Malmö och Sandviken. Listan kan göras lång.

Hermods har ett brett utbud av kurser och utbildningar att välja bland för den som vill lära sig något nytt eller specialisera sig på ett område. Företaget verkar ha allt från utbildningar inom bygg, ekonomi, trädgård till IT utbildning i Stockholm. Utbildningarna finns på olika nivåer både Komvux, motsvarande gymnasieutbildningar, och som yrkeshögskoleutbildningar. För den som behöver finns även kurser för att få grundskolebetyg som i sin tur gör det möjligt att komma in på gymnasiet eller på Komvux.

En utbildning är bara början, målet är ofta ett jobb. Hermods erbjuder också arbetsförmedlingstjänster på uppdrag av arbetsförmedlingen, för dig som är inskriven hos dem, där de hjälper till med stöd och matchning till arbete med mål att få ut så många som möjligt i arbete. Hermods erbjuder också Arbetsmarknadsutbildningar, även detta på uppdrag av Arbetsförmedlingen, som bygger på ett behov av utbildad arbetskraft inom särskilda områden. Behovet kan se olika ut i olika delar av landet och förändras ständigt. Oavsett vilka mål man har med att välja utbildningar i Stockholm kan man vara säker på att de förbättrar möjligheterna till arbete.

Att lämna sitt arbete och sätta sig i skolbänken kan kännas som ett stort steg för många människor. Ett sätt att skaffa sig en utbildning samtidigt som man arbetar är att ansöka till Hermods utbildningar på distans. Flera av de kurser och utbildningar som finns i kursutbudet finns även som distanskurser. Fördelen med distansutbildningar är att man själv kan välja var och när man studerar samtidigt som man får stöd och vägledning. För att få mer information om distanskurser och andra utbildningar i Stockholm kan man vända sig till sitt lokala utbildningscenter eller kontakta Hermods direkt.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hermods.”

 

 

 

Förbättra dina möjligheter – köp högskoleprovsboken online
Högskoleprov