Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Arbetsförmedlingstjänster

Är du på väg ut i arbetslivet och vill ha hjälp med att lyckas på arbetsmarknaden? Våra tjänster gör dig redo att ta steget mot arbete eller utbildning.

Arbetsmarknadsutbildning

Är du arbetssökande och i behov av en yrkesutbildning? Gå en arbetsmarknadsutbildning och få kompetensen arbetslivet efterfrågar.

Gymnasieskolor

På Hermods gymnasieskolor är du delaktig. Tillsammans bygger vi upp din kunskap, ditt självförtroende och din förmåga att möta livets utmaningar.

Komvux - Vuxenutbildning

Öppna dörren till din nästa nivå. Komplettera dina gymnasiebetyg, bredda din kompetens för ett yrke eller få behörighet till högskola och universitet.

New in Sweden

Ett första steg mot arbete och utbildning i Sverige. Svenska för invandrare (SFI) är en grundutbildning i det svenska språket för dig som är ny i Sverige.

Yrkeshögskola

Bli snabbt klar för arbetslivet med en YH-utbildning. Hermods yrkeshögskolor spänner över flera branscher där behovet av välutbildad arbetskraft är stort.