Jobb och rekrytering

Att jobba hos oss

Hermods Jobb & Rekrytering vänder sig till dig som söker jobb antingen via våra tjänster Rekrytering eller Hyrrekrytering. Båda våra tjänster leder till anställning hos kund – antingen anställning direkt hos kund via rekrytering eller hyrrekrytering där du genom Hermods blir uthyrd (6 månader) för att sedan bli direkt anställd av kunden. Hermods är på så vis inget bemanningsföretag där du blir uthyrd till olika arbetsgivare – du är endast uthyrd där kunden har ett rekryteringsbehov och där du är kandidaten för jobbet.

Hjälp att hitta jobb

Genom vår hyrrekrytering får du hjälp att hitta jobb. Både du och kunden möjlighet att lära känna varandra ordentligt innan ni väljer att gå in i ett anställningsförhållande. Vår process genomförs på samma sätt som i en vanlig rekrytering med intervjuer, eventuella tester, referenstagning och intervju hos kund. Hermods har tack vare våra utbildningar, arbetsmarknadstjänster och -utbildningar unika möjligheter att kombinera dig, din kunskap och din profil mot rätt företag. Våra kontakter med det lokala näringslivet är långvariga och bygger på ett gemensamt förtroende vilket hjälper oss när vi ska lösa våra kunders behov av kompetens.

Hjälp att söka jobb

För att jobbet som är rätt för dig och dina kompetenser erbjuder vi hjälp att söka jobb. Hos oss kan du välja mellan flera olika utbildningar, tjänster och kurser som ger rätt hjälp för att hitta jobb. Vårt breda utbud av utbildningar är anpassade efter rådande arbetsmarknad och är utformade för att du ska komma i arbete så fort som möjligt efter avslutad utbildning. Hermods är dedikerade för att hjälpa dig att hitta rätt jobb och vår personal är med dig i hela processen från utbildning till att identifiera och söka rätt jobb utifrån din utbildning. Vi hjälper dig att ta nya steg mot en spännande karriär. 

Attraktiva utbildningar med Hermods

För att du ska vara så attraktiv som möjligt på arbetsmarknaden har vi utformat våra utbildningar för att de på bästa sätt ska möta de kunskapskrav som den aktuella arbetsplatsen eller arbetsmarknaden ställer. Vi erbjuder även en del arbetsförmedlingstjänster där du bland annat kan få hjälp med att skaffa rätt kontakter på arbetsmarknaden, identifiera företag som eftersöker din specifika kompetens, utforma ditt CV, jobbcoachning eller intervjuträning.

 

Jobbsökande

Söker du efter nytt jobb? Vi erbjuder jobb inom alla branscher. Hittar du något som passar just dig?

Arbetsgivare

Söker du ny personal? Vi har en stor bas av kandidater som vi kan matcha mot just era behov. Vi erbjuder både rekrytering och hyrrekrytering.

Lediga jobb

Här hittar du alla aktuella jobb inom många olika branscher. Du kan även registrera ditt CV hos oss.