Varför jobba för oss

Så är det att jobba för oss

Som anställd hos oss vill vi att du ska känna tillhörighet och att vi finns tillgängliga för dig. Vi värnar om långvariga relationer där vi alltid kan hålla vad vi lovat dig som anställd och även våra kunder.

Vi bryr oss om hur det går för dig på din arbetsplats. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och att du vet att du har oss i ryggen, så att du kan göra ett bra jobb för våra kunder. 

Det är viktigt att det känns rätt för dig

Vi på Hermods kan den lokala marknaden och dess arbetsplatser. Det gör att vi kan matcha dig perfekt. Det är viktigt för oss att du och din nästa arbetsgivare är trygga i processen som ska leda till anställning.

När du börjar på ditt nya arbete sköter vi ofta introduktionen till den nya arbetsplatsen och dessutom ansvarar vi för att du får all nödvändig information, samt den uppföljning och stöttning som du behöver för att kunna göra ett bra jobb. 

Vår värdegrund

Hermods har funnits i 120 år och under alla dessa år har det funnits ledord som förenat oss och som bidragit starkt till vår framgång. Vi arbetar efter tre värdeord som visar vad vi tycker är viktigt; Vi bryr oss om, Vi är nyskapande samt Vi skapar resultat. Läs mer om vår värdegrund här.

Vi gör din arbetsmiljö bättre

För oss är det viktigt att du känner dig som en i laget på arbetsplatsen, med samma villkor som alla andra. Därför har vi kontinuerlig uppföljning på plats där du har möjlighet att ställa frågor och även kunna informera oss om något du tycker är viktigt på ditt nya jobb. Vi samarbetar också med kunden för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

Registrera dig för jobb hos Hermods

Så här matchas du ihop med ett uppdrag:

1. Vi lär känna kundens verksamhet genom en behovsanalys.
2. Uppdragets förutsättningar bedöms.
3. Vi gör en kravprofil på kandidater för det aktuella uppdraget.
4. Vi matchar genom kvalitetssäkrande psykologiska test.
5. Om du blir den utvalde, så tar vi ett möte tillsammans med kunden.
6. När du börjar jobba så gör vi fortlöpande uppföljningar kring din arbetsmiljö med mera.