Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Den 20 januari var det dags för årets första event hos Sälj&Marknadshögskolan i Malmö. Alla studerande fick då komma på en inspirationsfylld förmiddag med tre externa föreläsare; Tove Nylin från TNG gav värdefulla tips och vägledning kring CV-skapande och jobbsökande, Peter Kuylenstierna från Adsensus gav en föreläsning om att genomföra säljsamtal, medan Oliver Lopez berättade om sina tankar kring hur företag ska förhålla sig till förändringen som sker inom försäljning och marknad.

Dagen avslutades med en företagsmässa som förberedelse inför stundande LIA-perioder. Följande företag medverkade och var med som utställare: Eco Tech, Sales Expander, BRC Bilcenter, LS bolagen, Olivtree, Beepsend, Experis, Bahnhof, Uniflex, och Lexicon. Många studerande fick värdefulla kontakter med företag och blev klara med sin LIA-plats.

Men hos Sälj&Marknadshögskolan i Malmö genomförs inte bara yrkeshögskoleutbildningar utan även utbildningar för företag och organisationer som ska möta de nya förutsättningar som råder på en konkurrensutsatt marknad. Vi erbjuder utbildningar inom en rad områden såsom Marknadsföring, Digital media, Försäljning, Förhandlingsteknik, Professionell kundservice, Kommunikation, Presentationsteknik, Effektiva möten, Personlig effektivitet, Projektledning, Ekonomi och IT-utbildningar. Några av våra öppna utbildningar hittar du här, men det kommer fler så håll utkik. Vi har även Onlineutbildningar inom Försäljning och Marknad som man kan beställa via vår hemsida.