Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

I höstas startade vi vår första YH-utbildning i Östersund; en tvåårig utbildning inom Redovisningsekonomi. Utbildningen har utvecklats som följd av att det finns ett markant behov av redovisningsekonomer specifikt i Östersund. Att det finns ett stort intresse för utbildningen var tydligt då Hermods, Östersunds kommun och utbildningens ledningsgrupp arrangerade en nätverksträff i slutet av november. Många företag nappade och tog tillfället att få mer information om utbildningen och kommande LIA-period. 

Hela höstterminen har de studerande slitit hårt med kurser inom företagsekonomi, löpande redovisning och ekonomisystem. För någon vecka sedan så var det dags att praktisera sina nyvunna kunskaper ute på företag och gå ut på sin första LIA-period. A2 Revision och Redovisning, Deloitte, Statens servicecenter och Grant Thornton är bara några exempel på företag där studerande är ute på LIA. Denna milstolpe i utbildningen firades med ett rejält tårtkalas