Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Om Hermods

med hjärta för utbildning och utveckling

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag.

Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år över 70 000 personer med utbildning, coachning och jobbmatchning.

Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Hermods AB är medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som godkänts i enlighet med Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation. Läs mer om vad det innebär att vara auktoriserad här.

Hermods är en del av AcadeMedia

AcadeMedia är Skandinaviens ledande utbildningsföretag. Varje dag går 50 000 förskolebarn och elever samt cirka 20 000 vuxenstuderande till Academedias verksamheter. I AcadeMedia ingår över 300 enheter varav 250 är förskolor och skolor. AcadeMedia finns över hela Sverige, från Boden i norr till Malmö i söder.  Till Academedias webbplats

 

AcadeMedias garantier

Läs mer om AcadeMedias garantier på deras webbplats.

Läs mer