Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Yrkeshögskola Gävle

Öppna VOmeny

Utbildningar på Hermods Yrkeshögskola

Funderar du på att plugga vidare och funderar över yrkeshögskola? Yrkeshögskolan är en bra väg för dig som vill utbilda/kompetensutveckla dig inom en bransch med stor efterfrågan på behörig personal. Utbildningarna är korta och innefattar stora delar lärande i arbete (LIA) vilket innebär att du får pröva dina kunskaper på en faktiskt arbetsplats. På Hermods i Gävle erbjuder vi yrkeshögskoleutbildningen Specialistundersköterska inom psykiatrisk verksamhet. 

Läs på Hermods Yrkeshögskola på distans 

I dagsläget erbjuder vi en yrkeshögskoleutbildning på distans i Gävle inom vård och omsorg. Att läsa på distans hos oss på Hermods innebär bland annat att du under din studietid får uppgifter och tar del av föreläsningar online via vår utbildningsplattform. I kombination med föreläsningarna och uppgifterna så innefattar även utbildningen två fysiska undervisningstillfällen på skolan. Under dessa tillfällena testas dina kunskaper och färdighetsträning. Det kan även förekomma examinationer när du är på plats på skolan. Här får du även möjlighet att träffa din klasskamrater samt våra utbildare.

Vår ettåriga distansutbildning ger dig som redan arbetar som skötare eller undersköterska inom psykiatrin möjlighet att fördjupa dina kunskaper. Utbildningen ger dig verktyg att kunna arbeta med insatser som främjar hälsan samt personcentrerat.

Följande utbildningar kan du läsa på distans i Gävle:

Hermods Yrkeshögskola i Sverige

Hermods Yrkeshögskola finns på tio orter i Sverige och där erbjuder vi yrkeshögskoleutbildningar inom olika områden. Här nedan kan du se vilka ytterligare orter som vi erbjuder utbildningar i.

På denna sida kan du hitta mer information om alla våra yrkeshögskoleutbildningar på Hermods och läsa mer om hur det exempelvis fungerar att läsa på distans och i klassrum. Här hittar du även information om studiemedel från CSN.se och kan läsa fler intervjuer från tidigare studerande. 

Tillbaka till Gävle

Coachning & Utveckling

Yrkessvenska

Skolgången 17
80257 Gävle

Hermods utför utbildningen som underleverantör till Coachning & Utveckling

Hermods

Utbildningschef

Carina Söderbäck

Hermods

Gymnasial vuxenutbildning

Studier sker på distans

08-410 251 00

Telefontider: Mån-fre kl. 8.00-17.00

Kontakta oss vid frågor om distansstudier.

Hermods Yrkeshögskola

Kontakta antagningsenheten

Frågor gällande ansökan?

Kontakta oss på kundtjänst

Frågor gällande utbildningen?