Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Yrkeshögskola Helsingborg

Utbildningar på Hermods Yrkeshögskola

Funderar du på att utbilda dig? Då är en Yrkeshögskola på Hermods ett perfekt val då utbildningarna är starkt kopplade till arbetsmarknaden och det finns ett stort behov av jobb.

På Hermods Yrkeshögskola i Helsingborg erbjuder vi utbildningar inom Internationell affärslogistiker inriktning hållbarhet och digitalisering samt VVS-ingenjör. Utbildningen sker i klassrum och studietiden är under två år.
Jag valde att läsa en yrkeshögskoleutbildning eftersom att den leder till den specifika yrkesroll som jag är intresserad av. 
 

Dennis Skoglund, Studerar till VVS-ingenjör

Läs hela intervjun med Dennis

Att studera till VVS-ingenjör passar dig som är tekniskt intresserad och som vill arbeta inom ett tekniskt område. Som VVS-ingenjör arbetar du bland annat med att energieffektivisera inomhusmiljöer inom fastigheter såsom kontor, industrier och bostäder. Efter utbildningen kan du t.ex. arbeta som projektledare, konstruktör eller att designa system. En genomsnittslön som VVS-ingenjör ligger på 36 900 kr i månaden (SCB)

Vår andra Yrkeshögskoleutbildning på Hermods är Internationell affärslogistiker inriktning hållbarhet och digitalisering vilket leder till att du t.ex. kan arbeta med att hitta organisera och effektivisera organisationer och företags logistik. Detta yrke passar för dig som är kommunikativ och gillar att hantera problemlösningar.  Många branscher står inför nya digitaliseringsutmaningar och denna utbildning på Hermods ger dig fördjupade kunskaper i ny digital teknik inom handel och logistik.

Utbildningar i klassrum

På Hermods Yrkeshögskola i Helsingborg läser du utbildningen på heltid i klassrum. Utbildningen bygger på problembaserat lärande där du som studerande lär dig att förstå problem och hitta lösningar på egen hand eller i grupp. Upplägget är format efter hur det fungerar i arbetslivet för att förbereda dig inför din nya yrkesroll. Undervisningen kan bland annat bestå av teoretiska genomgångar, föreläsningar, grupparbeten och självstudier. Detta kompletteras med praktiskt lärande ute på arbetsplats, så kallat LIA där du får pröva dina teoretiska kunskaper i praktiken.

Följande utbildningar läser du i klassrum i Helsingborg:

 

Hermods Yrkeshögskola i Sverige

Hermods Yrkeshögskola erbjuder yrkeshögskoleutbildningar inom olika områden på tio orter i Sverige. Här nedan kan du se vilka ytterligare orter som vi erbjuder utbildningar i.

På denna sida kan du hitta mer information om alla våra yrkeshögskoleutbildningar på Hermods. Du kan även läsa mer om studiemedel från CSN.se och ta del av intervjuer från tidigare studerande.

Tillbaka till Helsingborg

Hermods

Vuxenutbildning

Helsingborg närlärande
Berga Allé 1
254 52 Helsingborg

Studieledare

Anders Eklund Helsingborg

Reception

Vuxenutbildning närlärande

Hermods

Yrkesutbildning

Närlärande
Prästgatan 23
252 24 Helsingborg

Reception

Vård och omsorg Helsingborg

Hermods

Sfi Helsingborg

Nedre Nytorgsgatan 13
252 26 Helsingborg

042-444 48 31

Öppettider: kl. 08.00-16.45

Hermods Yrkeshögskola

Hermods Yrkeshögskola Helsingborg

Södergatan 78
252 25 Helsingborg

Kontakta antagningsenheten

Frågor gällande ansökan?

Kontakta oss på kundtjänst

Frågor gällande utbildningen?

Utbildningsledare

Matilde Johansson