Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Yrkeshögskola Lund

Öppna VOmeny

Utbildningar på Hermods Yrkeshögskola

Går du i tankar på att utbilda dig? Då är en Yrkeshögskola på Hermods ett bra alternativ då utbildningen har en stark koppling till näringslivet och är framtagen för att det finns ett stort behov av arbetskraft på marknaden.

På Hermods Yrkeshögskola i Lund erbjuder vi i dagsläget en utbildning inom Företagssäljare/B2B. Utbildningen sker i klassrum.
Att läsa Företagssäljare/B2B på Hermods ger dig en gedigen utbildning inom försäljning och man kan välja inriktning och bransch efter eget intresseAtt arbeta som företagssäljare innebär bland annat att du arbetar med att sälja varor och tjänster till andra företag. I denna bransch kallas det för att sälja business to business, eller enklare utryckt B2B. En företagssäljare kan arbeta som antingen innesäljare eller som utesäljare. Som innesäljare kommer kunden till dig eller arbetar du som utesäljare så besöker du kunden. Du kan givetvis arbeta med en blandning av dessa försäljningssätt också. 

En viktig del av jobbet är att skapa goda och långvariga affärsrelationer. En företagssäljare ska ha mycket bra kunskaper om både företages och konkurrentens produkter. En genomsnittlig lön för en företagssäljare ligger idag på 42 600 kr enligt (SCB). 
 

Utbildningar i klassrum

På Hermods Yrkeshögskola i Lund läser du utbildningen på heltid i klassrum. Undervisningen består av bland annat teoretiska genomgångar, grupparbeten, föreläsningar och självstudier. Stora delar av utbildningen består av praktiskt lärande (LIA) där du får utöva dina teoretiska kunskaper i praktiken. 
 
Följande utbildningar läser du i klassrum i Lund:

Hermods Yrkeshögskola i Sverige

Hermods Yrkeshögskola erbjuder yrkeshögskoleutbildningar inom olika områden på åtta orter i Sverige. Här nedan kan du se vilka orter som vi erbjuder utbildningar i.
På denna sida kan du hitta information om alla våra yrkeshögskoleutbildningar som vi erbjuder på Hermods. Du kan läsa mer om studiemedel från CSN, se och läsa intervjuer med våra tidigare studerande och mycket mer.
 
Tillbaka till Lund

Hermods

Utbildningschef och rektor

Mårten Petersson

Studieledare distans

Stefan Durborg/Peter Svensson

Hermods

Studieledare

Isabelle Friberg

Kontakta oss vid frågor om distansstudier.

Hermods Yrkeshögskola

Utbildningschef

Elisabet Stein

Kontakta antagningsenheten

Frågor gällande ansökan?

Kontakta oss på kundtjänst

Frågor gällande utbildningen?