Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Yrkeshögskola Örebro

Öppna VOmeny

Utbildningar på Hermods Yrkeshögskola

Går du i tankar på att studera på högskola? Då kanske en Yrkeshögskola på Hermods är något för dig. På Hermods i Örebro erbjuder vi yrkeshögskoleutbildningar inom flera olika områden. Utbildningarna är framtagna eftersom det finns ett stort behov av jobb på arbetsmarknaden.  Vi erbjuder utbildningar på distans och i klassrum. Studietiden på Hermods Yrkeshögskolor i Örebro är 2 år långa och studietakten är på heltid.  

En Yrkeshögskoleutbildning startar bara om det finns ett behov på arbetsmarknaden och innehållet riktar sig direkt mot arbetslivet.


Utbildningar i klassrum

På Hermods Yrkeshögskola i Örebro erbjuder vi flera utbildningar som du läser dagtid i klassrum. Det innebär att du kommer till skolan och har föreläsningar och lektioner på plats i skolan. Du har även praktisk lärande ute i arbetslivet (LIA) där du får möjlighet att testa på ditt kommande yrke i praktiken.

Följande utbildningar läser du i klassrum i Örebro:

 

Kyl- och värmepumpstekniker är ett yrke för framtiden då vi verkligen kan göra en skillnad för miljön

Niklas Pehart, studerade till Kyl – och värmepumpstekniker på Hermods i Karlskrona

Läs på Hermods Yrkeshögskola på distans 

Några av våra utbildningar på Hermods Yrkeshögskola i Örebro erbjuder vi på distans vilket innebär att du kan lägga upp studierna själv efter din livssituation. Under din studietid får du bland annat uppgifter och tar del av föreläsningar online via vår utbildningsplattform. Utöver det anordnas några fysiska träffar för att motivera och stimulera dig som studerande. Här får du även möjlighet att träffa din klasskamrater samt våra utbildare.  

Följande utbildningar kan du läsa på distans i Örebro:

Som anläggningsingenjör arbetar du med att planera och driva framtida bostads- och infrastruktursatsningar.

Hermods Yrkeshögskola i Sverige

Hermods Yrkeshögskola finns på tio orter i Sverige och där erbjuder vi yrkeshögskoleutbildningar inom olika områden. Här nedan kan du se vilka ytterligare orter som vi erbjuder utbildningar i.

På denna sida kan du hitta mer information om alla våra yrkeshögskoleutbildningar på Hermods och läsa mer detaljerat hur det exempelvis fungerar att läsa på distans och i klassrum. Här hittar du även information om studiemedel från CSN.se och kan läsa fler intervjuer från tidigare studerande på Hermods.  

Tillbaka till Örebro

Hermods Yrkeshögskola

Hermods Yrkeshögskola Örebro

Östra Vagngatan 5
702 27 Örebro

Kontakta antagningsenheten

Frågor gällande ansökan?

Kontakta oss på kundtjänst

Frågor gällande utbildningen?

Hermods Yrkeshögskola

Utbildningsledare

Johanna Wellander

Utbildningsledare

Kajsa Tiderman

Utbildningsledare

Petra Törebrand