Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Våra utbildningar i Stockholm - Alvik

Öppna VOmeny

Välkommen till Hermods i Alvik!

Alvik är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Alviks Torg ligger endast ett stenkast från city och är en av Stockholms stora knutpunkter med goda kommunikationer direkt i anslutning till torget. Här ligger en av tvärbanans ändhållplatser samt station Alvik på tunnelbanans gröna linje.

På Alviks Torg hittar du personliga butiker med allt från mode, skönhet och hälsa till blommor och inredning, kaféer och restauranger samt en välsorterad matbutik, bibliotek, banker.

Vid Alviks Torg ligger Salkhallen som hör till  SALK (Stockholms Allmänna Lawntennis Klubb) och är en av Sveriges äldsta och största tennisklubbar. Både Sats och World Class har sina träningsanläggningar i Alvik. Dessutom erbjuder World Class träning med fantastisk sjöutsikt.

I området finns det underbara promenadstråkar, inte minst längs vattnet vid Mälaren. Här hittar du flertal restauranger med sjöutsikt, ex Sjöpaviljongen.

I Alvik kan man läsa SFI-kurserna 2B, 2C, 3C och 3D i klassrum hos Hermods. Kurslokalerna ligger centralt i Alvik, ett stenkast ifrån Alviks torg. Du kan även plugga Komvux på Hermods, du ansöker då via Stockholms kommun.

Till Stockholms stad.

New in Sweden - SFI och Integration

SFI Alvik

Gustavslundsvägen 151 F
167 51 Bromma

T-bana till Alvik - uppgång Alviks torg
Tvärbana till Alviks strand eller Alvik

010-142 10 83

Telefontider: Mån och ons 09.00-11.00 och 13.00-15.00 samt tis och tors 13.00-16.00