Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Yrkeshögskola i Stockholm

Stockholm

Utbildningar på Hermods Yrkeshögskola

På Hermods Yrkeshögskola i Stockholm erbjuder vi yrkeshögskoleutbildningar inom flera olika inriktningar. Utbildningarna är framtagna i nära samarbete med branschen och samtliga utbildningar har en ledningsgrupp med representanter från näringslivet knuten till sig. Vi erbjuder utbildningar på distans och i klassrum.

Många uppskattar YH för att det är korta, nischade utbildningar med mycket praktiskt lärande och mycket kontakt med företag inom branschen. 

Utbildningar i klassrum

På Hermods Yrkeshögskola i Stockholm erbjuder vi flera utbildningar som du läser dagtid i klassrum. Det innebär att du kommer till skolan och har föreläsningar och lektioner på plats i skolans lokaler. Våra lokaler ligger i Solna samt på Ekerö. I Solna håller våra utbildningar till anläggnings-, byggnads- och VVS-ingenjör till. Det är även där som vår utbildning till affärslogistiker håller till. På Ekerö och vackra Svartsjö slott bedriver vi vår trädgårdsmästarutbildning, en utbildning som genomförs i natursköna omgivningar.

Följande utbildningar läser du i klassrum i Solna:

Följande utbildning läser du i klassrum på Ekerö:

Varje yrkeshögskoleutbildning har en utbildningsledare knuten till sig. Träffa Isabell som jobbar som utbildningsledare på Hermods i Stockholm.

Isabel Swartling, utbildningsledare Hermods Yrkeshögskola

 

 

Det är en häftig känsla att få vara med och hjälpa människor att utvecklas samt karriärväxla. 

 

 

Läs hela intervjun med Isabel.

Läs på Hermods Yrkeshögskola på distans 

Utbildningar på yrkeshögskolan erbjuder olika variationer för hur du kan studera för att det ska passa dig och din livssituation så bra som möjligt. För dig som hellre vill, eller som det passar bättre att läsa en utbildning på yrkeshögskola på distans så erbjuder Hermods Yrkeshögskola i Stockholm även den möjligheten. Att läsa en yrkeshögskoleutbildning på distans innebär att du läser när det passar dig. Under din studietid så får du uppgifter och tar del av föreläsningar online via vår utbildningsplattform. Utöver det så innehåller de flesta distansutbildningar även tillfällen med fysiska träffar, vilket innebär att du får komma till skolan eller någon annan plats för att träffa studiekamrater och utbildare.

Följande utbildningar kan du läsa på distans:

Hermods Yrkeshögskola i Sverige

Hermods Yrkeshögskola finns på åtta orter i Sverige och där erbjuder vi yrkeshögskoleutbildningar inom olika områden. Här nedan kan du se vilka orter som vi erbjuder utbildningar i.

  • Hermods Yrkeshögskola Göteborg
  • Hermods Yrkeshögskola Helsingborg
  • Hermods Yrkeshögskola Karlskrona
  • Hermods Yrkeshögskola Lund
  • Hermods Yrkeshögskola Malmö
  • Hermods Yrkeshögskola Örebro
  • Hermods Yrkeshögskola Östersund
Tillbaka till Stockholm