Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Yrkeshögskola Umeå

Öppna VOmeny

Utbildningar på Hermods Yrkeshögskola

Yrkeshögskolan är en bra väg för dig som vill utbilda/kompetensutveckla dig inom en bransch med stor efterfrågan på behörig personal. Utbildningarna är korta och innefattar stora delar praktik, så kallat lärande i arbete (LIA) vilket innebär att du får pröva dina kunskaper på en faktiskt arbetsplats. På Hermods i Umeå erbjuder vi yrkeshögskoleutbildningen Byggnadsingenjör - Produktion som du kan läsa på distans. 

Läs på Hermods Yrkeshögskola på distans 

I dagsläget erbjuder vi en yrkeshögskoleutbildning på distans i Umeå inom byggbranschen. Att läsa på distans hos oss på Hermods innebär bland annat att du under din studietid får uppgifter och tar del av föreläsningar online via vår utbildningsplattform. I kombination med föreläsningarna och uppgifterna så innefattar även utbildningen två fysiska undervisningstillfällen på skolan. Under dessa tillfällena testas dina kunskaper och färdighetsträning. Det kan även förekomma examinationer när du är på plats på skolan. Här får du även möjlighet att träffa din klasskamrater samt våra utbildare.

Följande utbildningar kan du läsa på distans i Umeå:

Hermods Yrkeshögskola i Sverige

Hermods Yrkeshögskola finns på tio orter i Sverige och där erbjuder vi yrkeshögskoleutbildningar inom olika områden. Här nedan kan du se vilka ytterligare orter som vi erbjuder utbildningar i.

På denna sida kan du hitta mer information om alla våra yrkeshögskoleutbildningar på Hermods och läsa mer om hur det exempelvis fungerar att läsa på distans och i klassrum. Här hittar du även information om studiemedel från CSN.se och kan läsa fler intervjuer från tidigare studerande. 

Tillbaka till Umeå

Hermods

Vuxenutbildning

Skolgatan 52
903 27 Umeå

Utbildningschef

Christer Nordström

Kontakta oss vid frågor om distansstudier.

Hermods

Vuxenutbildning

Skolgatan 52
903 27 Umeå

Utbildningschef

Christer Nordström

Kontakta oss vid frågor om distansstudier.

Hermods

Gymnasial yrkesutbildning

Studier sker på distans. För mer information om kursutbud och vilka kurser som är sökbara vänligen kontakta vuxenutbildningen i din hemkommun.

08-410 251 00

Telefontider: Mån-fre kl. 8.00-17.00

Kontakta oss vid frågor om distansstudier.