Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Arbetsförmedlingstjänster

Utbildning via Arbetsförmedlingen - Vi är din länk ut till arbetsmarknaden

Hermods arbetsförmedlingstjänster är till för dig som är på väg ut i arbetslivet. Vilken av våra tjänster som passar dig bäst beror på din bakgrund, vilken situation du befinner dig i, och vilka mål du vill uppfylla.

Vi erbjuder tjänsterna: Stöd och matchningYrkessvenska, Yrkes- och studieförberedande moduler och Introduktion till arbete.

Våra handledare hjälper dig med:    

  • Verktyg att skaffa ett jobb och/eller en utbildning 
  • Utbildning i det svenska språket 
  • Möjligheter till jobbmatchning och möte med företag
  • Branschspråket inom ditt yrkesområde
  • Yrkesutbildning via Arbetsförmedlingen 
  • Kurser inom Arbetsförmedlingen

Hermods utför arbetsförmedlingstjänster på uppdrag av Arbetsförmedlingen, det betyder att du söker och får besked av Arbetsförmedlingen om du får ta del av en tjänst eller en utbildning hos Hermods. Du måste vara inskriven hos Arbetsförmedlingen för att delta.  På Arbetsförmedlingens hemsida kan du läsa vilka utbildningar de erbjuder. 

Så här funkar det

Deltagare berättar

Hur gör du ditt CV tydligt och lättläst?

Arbetssökande?

Med Stöd och matchning får du hjälp med jobbsökandet, CV-skrivandet och mycket mer. Vi finns med dig tills du fått ett jobb!

Förbättra din svenska!

Med Yrkessvenska förbättrar du dina kunskaper i svenska inom ett specifikt yrke. Du kommer prata bättre svenska på jobbet.

Studera eller jobba?

Med Yrkes- och studieförberedande moduler får du får du rätta förutsättningar för fortsatta studier eller för att få ett jobb.

Företagare i behov av personal?

Vi hjälper människor att komma ut i arbetslivet via våra tjänster. Vill du ha rätt personal till ditt företag? Vi hjälper dig!

Träffa framtida arbetsgivare via PopUp!

Arbetslös eller företagare? Delta i våra Hermods PopUp-event där vi skapar möten mellan arbetsgivare och kandidater.

Öka dina chanser att få drömjobbet!

Öka dina chanser att få ditt drömjobb genom att följa våra tips och råd om hur du skriver ditt bästa CV, personliga brev och utnyttjar ditt nätverk