Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Företagssamarbeten

Företag som vi samarbetar med

Här kan du se en lista över några av de företag som vi stolt samarbetar med när det gäller våra arbetsmarknadsutbildningar. Det är företag som tar emot praktikanter från våra utbildningar.

Adiga logo 
En ingenjörsbyrå som huvudsakligen arbetar med konstruktion, projektledning och inköp för utvecklingsintensiva industriföretag.

Autoadapt logo 
Leverantör av säkra fordonsanpassningslösningar för personer med nedsatt eller begränsad rörlighet.

 
Konsultföretag med produktutvecklingskompetens. Erbjuder produkt-, system- och affärsutveckling i hela världen.

Broccoli logo 
Ingenjörsbolag inom hårdvaru- och mjukvaruutveckling och främst inbyggda system. Verksamheten står på tre ben: konsulter, utbildning och egenutvecklade produkter.

 
Takfirma som startades 2001. DM TAK levererar hög kvalitet av takarbeten inom takmålning och tegeltakomläggning.

Holje El AB logo 
Ett familjeföretag som startades 1972. En elinstallatör som arbetar med alla slags installationer; solceller, svagström, tele, data, passage, lås & säkerhet och larmanläggningar till högspänning.

Infotiv logo 
NetGroup har över 1000 konsulter och är ett av norra Europas största fordonskonsultbolag och en ledande leverantör av produktutvecklingstjänster till Svensk fordonsindustri.

Jonaeson logo
A.W. Jonaeson Bleck & Plåt startade 1918 och erbjuder helhetslösningar för tak; taksäkerhet, takmålning, fasad mm.  

Knightec logo
Erbjuder specialisttjänster genom hela produktlivscykeln. Produktstrategi, innovation, produktionsanpassad utveckling och realisering. Från idé till en kvalitetssäkrad produkt. 

Nansens Måleri AB logo
Målerifirma som startade 1978 och har anställda målare. Inom företaget finns även personal med specialkompetenser inom; brandskyddsmålning, våtrumsmålning, epoximålning, rostskyddsmålning och industrilackering.

SANDÅ logo
Målerifirma som finns på 70 orter runt om i Sverige. Erbjuder tjänster inom golv och fasad, samt specialistkompetenser inom bland annat rostskydd, plåttak och dekorationsmålning.

Stoby logo
Ett familjeföretag som startades 1969. Förser kunder inom området; rostskydd, verkstads-, trä-, fordons- och möbelindustri samt husfabrikanter med färger.

AB Stor-Stockholms Plåtslageri logo
Plåtslageri AB Stor-Stockholms Plåt startades 1970. Har kunder inom plåtslageri och takarbeten, och utför plåtslageriarbeten samt förmedlar kontakten mellan till exempel målare och snickare.

TechROi logo
Företaget startades 1991 och är ett teknikföretag inom ingenjörstjänster. Erbjuder marknadsanpassad expertis inom teknik, produkter, kvalitet, anläggningar och informationslösningar för hela produktutvecklingskedjan.

Tullinge Vent & Plåt AB logo
Företaget tillverkar ventilationsprodukter och levererar alla typer av rektangulära kanaler. Företagets smidesavdelning hanterar både svartplåt och rostfritt. Erbjuder även byggnadsplåtslageri.

Volvo logo
Volvo Bussar är en av världens ledande busstillverkare. Globalt har Volvo Bussar över 7 000 starkt engagerade medarbetare, som årligen levererar över 10 000 fordon, alla i klassen över 12 ton.

Volvo Lastvagnar AB är en av världens största tillverkare av tunga lastbilar och skapar tillförlitliga transportlösningar för kunder över hela världen. Volvo byggde sin första lastbil 1928.


Samarbeta med oss? 

Ring vår kundtjänst och berätta att du som företag vill samarbeta med oss så berättar vi mer.

Ring oss på: 08-410 251 00
E-post: kundtjanst@hermods.se