Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Steg för steg guide till hur du ansöker

Hur du ansöker

Följ nedanstående enkla steg. Om du har frågor eller funderingar kan du kolla på sidan med vanliga frågor och svar, där hittar du svar på just din fråga. Om inte, är du alltid välkommen att kontakta oss, kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan eller på sidan med lokala kontaktuppgifter. Välkommen att studera hos Hermods!

Skriv in dig hos Arbetsförmedlingen

Om du vill gå en arbetsmarknadsutbildning på Hermods måste du vara inskriven hos Arbetsförmedlingen. Om du inte är inskriven hos Arbetsförmedlingen, besöka din närmsta arbetsförmedling och skriv in dig. Hitta din närmsta arbetsförmedling.

Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen för att ansöka

Berätta att du vill gå en arbetsmarknadsutbildning på Hermods. Det är din         handläggare som bestämmer om du får gå en arbetsmarkandsutbildning.

Påbörja din utbildning på Hermods!

Efter att din handläggare godkänt din ansökan meddelar Arbetsförmedlingen Hermods att du vill gå en utbildning. Efter det kan du börja din utbildning hos oss som vi utför på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Du kan också ringa Arbetsförmedlingen på 0771-416 416 om du är intresserad av en arbetsmarknadsutbildning och vill veta mer.

Våra utbildningar

Läs mer om våra arbetsmarknadsutbildningar.