Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Våra lärare

Våra lärare

Hos Hermods kommer du att möta lärare som har erfarenhet av att undervisa vuxna. De undervisar dig med stöd av digitala verktyg och alla våra lärare jobbar för att du ska uppnå dina mål. När du studerar på distans har du kontakt med Hermods lärare via utbildningsplattformen Novo samt e-post eller telefon. Studerar du i en mer traditionell studieform så har du också lärare på plats som ger lektioner och handledning i dina kurser. 

Ghazal Ahocheshm är en handledare inom service och försäljning Kista
Drivs av att hjälpa människor ut i arbete

Ghazal arbetar som utbildare på Hermods arbetsmarknadsutbildning i Kista. Hennes stora driv är att utbilda människor så att de i framtiden kan få arbete. ​

Läs mer om Ghazal här
 

Fredrik Axell arbetar som målerilärare på Hermods arbetsmarknadsutbildning
Stortrivs med att arbeta som lärare

Fredrik Axell arbetar som målerilärare på Hermods Arbetsmarknadsutbildning i Angered. Han har arbetat många år som målare både som anställd och egenföretagare. När han blev kontaktad av Hermods för ett år sedan att arbeta som lärare tvekade han inte att testa på en ny roll.

Läs mer om Fredrik här

Dan Bertilsson arbetar som lärare på Hermods arbetsmarknadsutbildning
Vårt mål är att deltagarna ska få arbete

Dan Bertilsson arbetar som lärare på Hermods arbetsmarknadsutbildning för byggnadsmålare i Göteborg. Med 35 år inom måleribranschen har han en stor erfarenhet av yrket. Han trivs med sin lärarroll som han både tycker är rolig och meningsfull. 

Läs mer om Dan här