Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Hermods PopUp

Hermods PopUp - Stöd och matchning

Hermods PopUp är en del av tjänsten Stöd- och matchning. Tillsammans med företagspartners skapas events där du får chans att presentera dig i speedintervjuer. Du träffar också våra företagspartners via Facebooksidan Hermods PopUp - Stöd och matchning

Hermods samarbetar med många branscher och företag. Några av våra företagspartners är: Global Fastighetsservice, Inhouse, Compassgroup, Bilda personalmäklarna, Jobzone och Pedagogpoolen.

Möten ger jobb!

Vi tror att möten mellan människor ger jobb, digitala som analoga. Därför finns vi på digitala medier som Facebook, Instagram och LinkedIn. Här kan du följa våra kandidaters väg till jobb. Du träffar även våra företagspartners och får en bättre insyn i vad just de söker hos sin nästa anställda på just den tjänsten som de behöver anställa till just nu. Du hittar oss också fysiskt på PopUp-events och vad vi kallar för PopIn, där vi med utvalda kandidater hälsar på hos företaget och håller speed-intervjuer på plats hos dem. 

Bli en del av Hermods PopUp


Om du vill vara med och träffa arbetsgivare via Hermods PopUp ska du:

  • Vara inskriven på Arbetsförmedlingen som arbetssökande.
  • Kontakta Arbetsförmedlingen och tala om att du vill ta del av Stöd och matchning på Hermods. En arbetsförmedlare tar ett beslut baserat på om detta är rätt inriktning för dig för att på bästa sätt komma ut i jobb. När beslut är taget på Arbetsförmedlingen kommer du till Hermods.
  • Du är nu en del av Stöd och matchning på Hermods och kan delta i Hermods PopUp.

Besök vår Facebooksida Hermods PopUp - Stöd och matchning.

Det här är Stöd och matchning

Handledare berättar