Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Geilani Saeed

En oväntad vändning

När Geilani Saeed klev in genom dörren på Brahegatan 46, Jönköping hos oss på Hermods var det för att få hjälp att hitta ett jobb inom projektledning, men det blev en oväntad vändning, precis som så många gånger i livet själv.

 

Jag valde Hermods för att jag kände att det var rätt för mig och min vidare utveckling i arbetet med att skapa ett bra CV och personligt brev. Även i mitt arbete att hitta rätt företag har Hermods hjälpt mig massor!

 

Geilani hade fått besked att han fått en plats inom Stöd & Matchning, och till vår stora glädje valde han Hermods.

- Jag valde Hermods för att jag kände att det var rätt för mig och min vidare utveckling i arbetet med att skapa ett bra CV och personligt brev. Även i mitt arbete att hitta rätt företag har Hermods hjälpt mig massor, säger Geilani Saeed.

Arbetet som undertecknad och Geilani påbörjade och vidare utvecklade flöt på bra. Vi skapade riktigt bra personliga handlingar som Geilani kommer ha nytta av i sitt framtida jobbsökande. Nu hade Geilani gjort ett gediget förarbete med sitt CV och personliga brev, ska tilläggas. I det arbetet kom också fram att Geilani pratar både Tigrinja och Arabiska, så när vi på Hermods behövde ytterligare hjälp med språkstöd så var matchningen given. Frågan gick ut till Geilani som med stor entusiasm tackade ja.

- Det kommer passa mig perfekt. Jag tror och hoppas jag kan bidra med en hel del. Jag har stor erfarenhet av att jobba med människor inom föreningslivet då jag har arbetat som ungdomsledare i ERI, Eritreanska föreningen, säger han.

Vi på Hermods, Jönköping kan bara instämma och i samma andetag önska Geilani lycka till och välkommen. Vi är övertygade om att Geilani kommer att ge våra deltagare yppersta service och hjälp.

 

Johan Nyström
Stöd & Matchning, Jönköping