Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Intervjuträning gav Sorel jobbet

Fem minuters intervju så var det klart!

I måndags jobbade Sorel första passet som köksbiträde på restaurangen i Nacka Psykiatri, på Nacka Sjukhus. Det är en heltidstjänst som lunchanställd med arbetstider 7.30 -16.00. Jag är där prick 06.00 redo att jobba, säger Sorel.Sorel tog intervjuträning på Hermods

- När kan du börja jobba? frågade chefen. Jag svarade henne att jag kan börja jobba nu! Jag nailade intervjun eftersom jag kände mig väl förberedd efter all intervjuträning på Stöd och matchning, säger Sorel.

- Tack till Hermods och tack till min handledare Daniel, säger Sorel. Det är mycket kul att få jobba, jag är jätteglad. Dem är trevliga och jag har visat att jag kan jobba och dem är glada mot mig.

Sorel har tidigare jobbat på Grand Hotel som köksbiträde och i disken. Innan i måndags hade han sökt jobb sedan i slutet av april. Det känns jättekul att få jobba på ett så bra ställe, säger Sorel. Jag ville inte sitta hemma, så jag såg till att min hjärna var igång.

Sorels handledare Daniel instämmer. - Det var många frågor och Sorel lyssnade och tog till sig allt som vi jobbade med på vår workshop. Sorel såg även till att knyta kontakter och pratade med alla sina vänner och bekanta och det är kul att det gav utdelning, säger Daniel.