Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Malek Chamoun

Stolt över att hjälpa människor ut i arbetslivet


Som handledare på Stöd och Matchning hjälper du deltagare att hitta arbete och finns som stöd för deltagarna. Malek arbetar som handledare i Jönköping och brinner för att hjälpa människor ut i arbete.  


Man blir stolt över sig själv när man arbetar på Hermods som ger människorna stor chans att komma ut på arbetsmarknaden eller skaffa sig en utbildning.

 
 
Berätta vem du är? 

Jag heter Malek Chamoun och är 50 år gammal och bor i Huskvarna. Jag är en lyhörd person, som är hjälpsam, social och väldigt noggrann.

Berätta om dina arbetsuppgifter?
Mina arbetsuppgifter är att hjälpa deltagarna att nå sina mål antigen arbete eller utbildning genom olika kanaler.

Varför brinner du för ditt yrke?   
Eftersom jag är en hjälpsam person som tycker om att lyfta upp deltagarna och hitta de möjligheterna för att kunna nå sitt önskemål, samt bygga upp sina personliga egenskaper genom att vara självsäkra och har stort självförtroende.

Berätta om dina starkaste sidor?
Lätt att läsa mellan raderna och se deltagarnas behov, har en förmåga att skapa bra relation och kunna hitta lösningar.

Varför arbetar du på Hermods?
Man blir stolt över sig själv när man arbetar på ett framgångsrikt företag som Hermods som ger människorna stor chans att komma ut på arbetsmarknad eller skaffa sig en utbildning.

Vad är det bästa med att arbeta på Hermods?
Fantastisk rykte som företag och bra ledning som ger personalen utrymme att göra sitt bästa för att kunna leverera rätt med hög kvalité.

Vad får deltagare ut om det går SToM på Hermods?   
Förhoppningsvis jobb eller utbildning som deltagaren har önskat sig, samt tillräcklig med information om arbetsmarknaden. Det viktigaste de tar med sig är självförtroendet som Hermods har skapat mellan handledare och deltagare.