Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Sayran Ahmad

Drivs av att hjälpa människor


Som handledare på Stöd och Matchning hjälper du deltagare att hitta arbete och finns som stöd för deltagarna. Sayran arbetar som handledare i Göteborg och brinner för att hjälpa människor ut i arbete. 

Sayran Ahmad är handledare på Hermods stöd och matchning


Jag älskar att hjälpa människor ut i arbete. Det är inspirerande att ge hopp till människor.

 
 
 


Sayran Ahmad kommer från Irak där hon bland annat arbetat som Civilingenjör och engagerat sig i hjälporganisationer som Rädda barnen. Stora delar av hennes liv har hon arbetat med välgörenhet där hon jobbat mycket med kvinnors rättigheter i samhället. 
 

Trivs som handledare

Sayran började på Hermods i Göteborg genom att göra praktik och visade direkt fina kvalitéer vilket ledde till anställning. 

- Jag älskar att hjälpa människor ut i arbete. Det är inspirerande att ge hopp till människor, säger Sayran.

Vad är roligaste med att vara handledare?
- Jag gillar att se utvecklingen hos deltagarna. Sedan när man ser deras glädje över att få ett jobb. Det är stort!

Varför ska en deltagare välja Hermods Stöd och Matchning?
- Vi har många duktiga handledare som kan tala flera olika språk, vilket är bra då många av deltagarna behöver extra språkstöd eftesom de inte bott i Sverige så länge. Vi har också ett väldigt bra kontaktnät med olika företag. Deltagarna får bra träning inom t.ex. intervjuteknik så att de är väl förbereda inför en arbetsintervju.