Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Företagssamarbeten

Företag som vi samarbetar med

Här kan du se en lista över några av de företag som vi stolt samarbetar med när det gäller våra arbetsmarknadsutbildningar. Det är företag som tar emot praktikanter från våra utbildningar.

 
En ingenjörsbyrå som huvudsakligen arbetar med konstruktion, projektledning och inköp för utvecklingsintensiva industriföretag.

 
Leverantör av säkra fordonsanpassningslösningar för personer med nedsatt eller begränsad rörlighet.

 
Konsultföretag med produktutvecklingskompetens. Erbjuder produkt-, system- och affärsutveckling i hela världen.

 
Ingenjörsbolag inom hårdvaru- och mjukvaruutveckling och främst inbyggda system. Verksamheten står på tre ben: konsulter, utbildning och egenutvecklade produkter.

 
Takfirma som startades 2001. DM TAK levererar hög kvalitet av takarbeten inom takmålning och tegeltakomläggning.

 
Ett familjeföretag som startades 1972. En elinstallatör som arbetar med alla slags installationer; solceller, svagström, tele, data, passage, lås & säkerhet och larmanläggningar till högspänning.

 
NetGroup har över 1000 konsulter och är ett av norra Europas största fordonskonsultbolag och en ledande leverantör av produktutvecklingstjänster till Svensk fordonsindustri.


A.W. Jonaeson Bleck & Plåt startade 1918 och erbjuder helhetslösningar för tak; taksäkerhet, takmålning, fasad mm.  


Erbjuder specialisttjänster genom hela produktlivscykeln. Produktstrategi, innovation, produktionsanpassad utveckling och realisering. Från idé till en kvalitetssäkrad produkt. 


Målerifirma som startade 1978 och har anställda målare. Inom företaget finns även personal med specialkompetenser inom; brandskyddsmålning, våtrumsmålning, epoximålning, rostskyddsmålning och industrilackering.


Målerifirma som finns på 70 orter runt om i Sverige. Erbjuder tjänster inom golv och fasad, samt specialistkompetenser inom bland annat rostskydd, plåttak och dekorationsmålning.


Ett familjeföretag som startades 1969. Förser kunder inom området; rostskydd, verkstads-, trä-, fordons- och möbelindustri samt husfabrikanter med färger.


Plåtslageri AB Stor-Stockholms Plåt startades 1970. Har kunder inom plåtslageri och takarbeten, och utför plåtslageriarbeten samt förmedlar kontakten mellan till exempel målare och snickare.


Företaget startades 1991 och är ett teknikföretag inom ingenjörstjänster. Erbjuder marknadsanpassad expertis inom teknik, produkter, kvalitet, anläggningar och informationslösningar för hela produktutvecklingskedjan.


Företaget tillverkar ventilationsprodukter och levererar alla typer av rektangulära kanaler. Företagets smidesavdelning hanterar både svartplåt och rostfritt. Erbjuder även byggnadsplåtslageri.


Volvo Bussar är en av världens ledande busstillverkare. Globalt har Volvo Bussar över 7 000 starkt engagerade medarbetare, som årligen levererar över 10 000 fordon, alla i klassen över 12 ton.

Volvo Lastvagnar AB är en av världens största tillverkare av tunga lastbilar och skapar tillförlitliga transportlösningar för kunder över hela världen. Volvo byggde sin första lastbil 1928.


Samarbeta med oss? 

Ring vår kundtjänst och berätta att du som företag vill samarbeta med oss så berättar vi mer.

Ring oss på: 08-410 251 00
E-post: kundtjanst@hermods.se