Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

2-veckors kurs i vård och omsorg på distans

För dig som vill arbeta inom hemtjänst eller äldreomsorg

Företagsutbildning

Välkommen till Hermods företagsutbildningar

Har ni behov av kompetensutveckling i er verksamhet? Med kvalitet och flexibilitet erbjuder vi utbildningar till enskilda personer eller grupper. Med vårt stora utbud av distanskurser har vi möjlighet att skräddarsy utbildningar som passar ert behov. 

Utbilda din personal hos oss

Kompetensutveckling blir allt viktigare för att ta sig fram i arbetslivet. Här kan du enkelt och flexibelt läsa på distans - när och där det passar dig! Här kan du som företagskund köpa kurser, yrkesutbildningar och e-böcker inom en rad olika ämnesområden. Hos oss får din personal möjlighet att kombinera utbildning med arbete.

"Jag har sökt två gånger tidigare till Undersköterska men hoppat av då jag kände att det var för svårt och jag inte fick det stödet som jag behövde, men den här gången har det fungerat, jag har fått jättebra stöd av Ditta och det har funkat! Hoppas fler får möjlighet att läsa och inte väntar lika länge som jag, är 57 år."  Susanne/ Trosa Kommun

Yrkesutbildningar och kurser

Hermods erbjuder yrkesutbildningar på distans. Som företagskund kan du köpa de till dig själv eller till dina anställda. Utbildningen sker på distans, i vår utbildningsplattform Novo, var och när det passar. Efter slutförd yrkesutbildning utfärdar vi antingen betyg, intyg eller diplom. 

Hermods har kurser inom många olika ämnesområden. Vård, barn & fritid, kommunikation samt ekonomi, handel och administration är vanliga områden.  

E-böcker

Hermods säljer e-böcker från de stora läromedelsförlagen Gleerups, Natur och Kultur, Liber, Digilär och Studentlitteratur. All kurslitteratur som är kopplad till utbildningen ingår i kursen. 

Skräddarsydda utbildningar

Tack vare vårt stora distansutbud så har vi även möjlighet att skräddarsy utbildningar så att de passar er verksamhet och era medarbetares behov. Vårt erbjudande omfattar både enskilda individer såväl som grupper. Du får utbildad personal med behörighet och vi validerar deras tidigare erfarenheter. 

Mer om företagsutbildning

Vi utbildar för framtiden

Möt vår elev Pierre Sandbacka som utbildade sig till barnskötare på 6 månader. Möjlighet finns att läsa och arbeta samtidigt. Hermods företagsutbildningar på distans följer Skolverkets krav på kursmål vilket ger möjlighet till betyg.

Läs mer

Välfärdsteknik

De som arbetar med vård och omsorg kan nu även via Hermods utbildas inom välfärdsteknik. Syftet är att dina medarbetare ska få ökade kunskaper i hur teknik och IT används som ett stöd inom vården.

Läs mer