Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Studera samtidigt som du arbetar inom vård

Validerad personal inom 4-7 månader. Använd dina kunskaper direkt. Smart för både dig som arbetsgivare och anställd!

Validering vård och omsorg

Har du och ditt företag behov av utbildad personal? Har du medarbetare med kunskap och arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg? Med Hermods valideringskoncept kan dina medarbetare validera sina kunskaper och bli utbildade och behöriga. 

Valideringsutbildningar inom vård och omsorg

Vårt valideringskoncept är välbeprövat och utvecklat i samband med branschens krav. Med validering menas att vi tillsammans med dig som arbetsgivare fastställer elevens tidigare kunskaper inom utbildningen. Att du som elev kan tillgodräkna dig yrkeserfarenheten som vårdbiträde när du läser till undersköterska t ex. Vi validerar även din erfarenhet när du studerar till vårdbiträde. Det gör att du utbildas snabbare, kan arbeta samtidigt och får användning av dina kunskper direkt i ditt arbete. Vi erbjuder följande valideringsutbildningar:

Varför välja Hemods?

 • Tidigare erfarenhet valideras 
 • Utbildningen sker på distans med på förhand bestämda tillfällen för webbinarium
 • Möjlighet att kombinera arbete med studier
 • Kortare utbildningstid
 • Betygsrätt 
 • Behöriga lärare med gedigen erfarenhet
 • Möjlighet att bygga på en vårdbiträdesutbildning till undersköterska
 • 94% av våra deltagare kan rekommendera Hermods till andra efter avslutad utbildning

Vårt koncept innebär att dina medarbetare kan kombinera sina studier med sitt arbete och du kan behålla din personal i arbete. Hermods företagsutbildningar erbjuder behöriga lärare som sätter betyg. Betyg ges ut efter avslutad utbildning. Deltagarens arbetsgivare intygar tidigare praktisk erfarenhet. 

Praktisk information
 • 30 dagars betalningsvillkor
 • Fakturering sker i samband med utbildningsstart
 • Deltagaren har tillgång till utbildningen under 12 månader.
 • Du får tillgång till utbildningsrådgivare för att kunna anpassa utbildningen efter just dina behov. 
Kundrecension

Jag ser i vardagen att utbildningen har gjort stor skillnad och att alla har utvecklats. Susanne/ lärare, är fantastisk och får alla att känna sig trygga. Hon vill att alla ska klara sig trots att flera endast har grundskola, är nyanlända och har annat modersmål. Livet kommer även emellan i form av Corona, men både jag och Susanne känner oss trygga i att alla kommer i mål. Sådan tröst för alla deltagare och en mycket fin hållning från lärare och hela Hermods. 

Vänliga hälsningar, Anette/ Ale Kommun

 

 

 

Undersköterska

Inom 6-7 månader kan du ha utbildad och behörig personal med Hermods företagsutbildningar. Våra valideringskoncept låter dig utbilda personalen och samtidigt behålla dem i arbete!

Vårdbiträde

Kompetensutbilda din erfarna personal och få behöriga vårdbiträden inom fyra månader. Hermods företagsutbildning erbjuder valideringsutbildning.

Fristående kurser inom vård och omsorg

För dig som har personal som behöver utveckla vissa kunskaper ytterligare erbjuder vi fristående kurser som läses helt på distans.