Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Hermods komvux Stockholm

Välkommen till Hermods komvux i Stockholm

Hermods Komvux i Stockholm

Plugga Komvux på Hermods i Stockholm!

Vill du plugga upp dina betyg för att komma in på högskolan eller universitetet? Vill du ta snabbaste vägen till jobb via en gymnasial yrkesutbildning på Hermods? Då har du kommit rätt! Hermods har ett stort utbud av gymnasiala kurser och yrkesutbildningar. Du läser flexibelt på distans i vår lärplattform Novo men är alltid välkommen till våra skolor i centrala Stockholm för att träffa lärare, elever och studievägledare.

Ansökan och kursstarter

Du ansöker till Hermods vuxenutbildning via din hemkommun. När du söker på kommunens hemsida börja med att välja Hermods som skola. Klicka här för att hitta din hemkommun.

 


Bahara Ekhwan 

"Jag hade jättefin kontakt med lärarna. Det är ett effektivt upplägg på kurserna och jag studerade upp mina betyg på fem veckor."

 Läs hela intervjun här.

 

 

Kika in i våra fina lokaler på Stockholm Södra där du läser yrkesutbildningar inom vård och omsorg samt barn och fritid.

Hermods i Stockholm

Läs mer om våra grundläggande kurser, gymnasiala kurser och gymnasiala yrkesutbildningar som vi erbjuder. Flexibelt på distans, när och där det passar dig!

Vård och omsorg

Vill du läsa en yrkesutbildning inom vård och omsorg som leder till jobb? Vi erbjuder undersköterskeutbildning samt utbildning till vårdbiträde både på distans och i klassrum.

Barn och fritid

Läs en utbildning inom barn och fritid i Stockholm! Chanserna till jobb efter din utbildning är mycket goda. Läs mer om vårt utbud för att hitta den utbildning som passar just dig!