Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Natalie Shahrestan

Aldrig försent att utbilda sig senare i livet

Namn: Natalie Shahrestan
Ålder: 29 år

Studerar till: Ekonomiassistent

 

Natalie kände att det var dags för en förändring i livet. När hon fick barn och blev mammaledig bestämde hon sig för att börja studera till ekonomiassistent på Hermods. 
 

 


Jag kan starkt rekommendera andra att studera på Hermods. Jag har fått bra hjälp från alla handledare och distansupplägget är suveränt.Natalie Shahrestan är 29 år gammal och är född och uppväxt i Södertälje. Hon har arbetat på AstraZeneca som maskinoperatör och processledare i sju år. När hon blev gravid och födde sitt första barn beslöt hon sig för att hon ville göra något nytt i livet. Eftersom hon alltid varit intresserad av siffror sökte hon en ekonomiassistent utbildning. 

Hur kom du först i kontakt med Hermods?
- Jag ville kunna läsa på distans eftersom jag var mammaledig och när jag sökte runt på nätet så fastnade jag mest för Hermods när jag läste på om olika skolor. 

Berätta lite kort om din tid hos oss på Hermods?
- Har varit kämpigt med ett barn, men distansupplägget har gjort att jag kunnat studera på kvällarna istället när min son sover. Jag måste säga att det är väldigt kul att plugga igen. 

Vad är det bästa med Hermods?
- Väldigt bra handledare som tar hänsyn till din livssituation. Jag har några gånger inte kunnat lämna in vissa uppgifter på inlämningsdagen eftersom jag har ett barn att ta hand om, men då har Hermods haft förståelse och låtit mig få mera tid. 

Vad har varit roligast under utbildningen?
- Allt har faktiskt varit kul men om jag måste välja har kurserna administration och programhantering varit extra roligt. 

Hur har utbildningsplattformen Novo fungerat?
- Har fungerat mycket bra. Fick en instruktionsmall i början hur Novo fungerar så det har inte varit några problem. 

Skulle du rekommendera Hermods och utbildningen till andra?
- Kan starkt rekommendera andra att studera på Hermods. Jag har fått bra hjälp från alla handledare och distansupplägget är suveränt. 

Du är snart klar med din utbildning, vad är dina framtidsdrömmar? 
- Jag vill arbeta med bokföring och att få arbeta dagtid då jag annars alltid arbetat skift. 

Har du några tips till andra för att våga studera senare i livet?
- Varför ska man inte vara våga? Tro på dig själv och även om du är mammaledig som jag är fungerar det. Jag såg det som en möjlighet att faktiskt ta tag i mina drömmar och börja studera igen. Har man bra planering klara du det. 

Läs mer om utbildningen här