Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Plugga i klassrum på Hermods

Läs mer om vårt utbud i våra klassrumsorter

Våra klassrumsorter

Hermods i klassrummet 

Här ser du de orter där vi har undervisning i klassrum. Du bestämmer själv hur mycket av din tid som du vill spendera i klassrummet eller om du endast vill komma in till handledningstillfällen.

Våra klassrumsorter är:
 

Avesta

Nå dina mål med oss på Hermods i Avesta. På Hermods vuxenutbildning i Avesta kan du läsa grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning och gymnasial yrkesutbildning. Erbjuder klassrumsundervisning i en trevlig miljö!

Läs mer

 

Helsingborg

På Hermods i Helsingborg kan du läsa gymnasiala kurser. Du kan välja bland ett stort utbud av gymnasiala kurser inom olika ämnesområden. Några av ämnesområdena är ekonomi, juridik, marknadsföring, matematik, språk, IT och administration. 

Läs mer

Höganäs

Hermods bedriver vuxenutbildningen i samarbete med Höganäs kommun, vi kan
erbjuda grundläggande- och gymnasiekurser. Vi kan erbjuda dig en flexibel undervisningsmodell. Du kan välja att studera på heldistans men du kan också välja att studera på distans med handledning, då väljer du själv om du vill studera självständigt eller komma till våra lokaler för att få handledning.

Läs mer

Jönköping

Trivs du bäst när du får planera din egen studietid och välja ditt eget klassrum?
Vi vill att det ska vara smidigt och flexibelt att studera hos oss. Du kan
välja att läsa utbildningen lärarlett eller på distans. Oavsett hur du studerar
har du tillgång till våra trevliga lokaler på Torpa i Jönköping.

Läs mer

Kungsbacka

Du kan läsa hos oss om du vill byta yrke, komplettera till gymnasieexamen
eller längtar efter att höja din kompetens. Ditt mål är individuellt och vi hjälper
dig att ta dig dit. Vi erbjuder kurser inom många olika ämnesområden.

Läs mer

Linköping

På Hermods i Linköping kan du komplettera dina gymnasiebetyg, få behörighet till högskola eller universitet samt öka din kompetens för ett yrke. Du kan läsa vuxenutbildning på gymnasial nivå. Vi tar dig vidare i livet!

Läs mer

Stockholm

Vill du nå dina mål? Gör det hos Hermods vuxenutbildning i Stockholm. Hermods erbjuder vuxenutbildning - komvux - för dig som bor i någon av kommunerna i Stockholms län. Du kan läsa på grundläggande nivå och på gymnasial nivå.

Läs mer

Uppsala

Anledningarna att läsa på Komvux är nog nästan lika många som antalet studerande. Du kanske behöver komplettera till högskolan, läsa på grundläggande nivå, vill byta yrke eller längtar efter att höja din kompetens.

Läs mer

Västerås

Hos oss på Hermods i Västerås kan du studera för att nå de mål du har satt upp för dig själv. Det kan vara så att du behöver bli behörig för gymnasiestudier eller så vill du höja din kompetens.

Läs mer

Östersund

Hermods i Östersund erbjuder en flexibel och modern undervisningsmodell.
Du som studerande bestämmer själv hur stor del du vill studera självständigt och hur ofta du vill komma till våra lokaler för att gå på lärarledda lektioner eller få handledning. Vi erbjuder två studieformer; flex och distans.

Läs mer