Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Studera SFI i klassrum

Här kan du studera SFI i klassrum

På nedanstående orter kan du studera SFI i klassrum på Hermods. Klicka på knappen Läs mer för att få mer information om SFI på den ort där du bor.

SFI Alvik

Hermods i Alvik erbjuder effektiva studier i svenska språket i en trevlig studieatmosfär. Våra kurslokaler ligger centralt i Alvik, nära Alviks tunnel-banestation. Åker du tvärbana så är Alviks strand den närmaste stationen.

Läs mer

SFI Göteborg

På Hermods SFI i Göteborg kan du läsa svenska för invandrare (SFI) kurs B, C och D.
Du kan också läsa grundläggande kurser i svenska som andraspråk, engelska och matematik. På Hermods i Göteborg arbetar engagerade och behöriga lärare. Du lär dig svenska med stöd av modern teknik och nya studieformer.
Läs mer

SFI Helsingborg

På Hermods SFI i Helsingborg är vi flexibla. Du har möjlighet att studera när det passar dig. Om det är på dagtid, kvällstid eller på distans det väljer du! Hos oss kan du läsa alla SFI-kurser på studieväg 2 och 3, från 2B till och med 3D. Du kan också läsa SAS på grundläggande nivå.
Läs mer

SFI Huddinge

På Hermods SFI i Huddinge tar vi emot nya kursdeltagare varje vecka. Det betyder att du inte behöver vänta utan kan börja dina studier hos oss på en gång. Om du inte har studerat SFI tidigare så har vi nybörjarstarter varannan vecka.
Läs mer

SFI Höganäs

På Hermods SFI i Höganäs välkomnar vi nya elever varannan vecka och har kursstart på måndagar. Hos oss kan du läsa alla SFI-kurser på studieväg 1, 2, 3. Du kan också läsa SAS (svenska som andraspråk) på grundläggande nivå.
Läs mer

 

SFI Uppsala

Hos Hermods SFI i Uppsala lär du dig både det svenska språket och hur vardagen fungerar i Sverige. Tillsammans med oss tar du dina första steg mot arbete och utbildning. SFI på Hermods är utbildning på dina villkor för att du ska nå dina mål. Tillsammans med Hermods i Uppsala skapar du en bra framtid.
Läs mer

SFI Västerås

Tillsammans med Hermods SFI i Västerås får du det du behöver för att skapa en bra framtid. SFI på Hermods är utbildning på dina villkor för att du ska nå dina mål. På Hermods i Västerås läser du SFI med stöd av engagerade lärare och modern teknik. Idag läser över 5000 elever SFI hos Hermods - gör det du också!
Läs mer