Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Våra lärare

Våra SFI-lärare berättar

När du studerar SFI får du hjälp av Hermods lärare. Hos oss kommer du att möta lärare som ger dig mer kunskap om Sverige. Tillsammans med din lärare och andra elever lär du dig det svenska språket. Hermods har lärare som kan flera språk: svenska, engelska, arabiska, dari, farsi, ryska, somaliska, spanska med flera. Din lärare undervisar dig på svenska.
 


Adam Sjöborg

Adam Sjöborg har arbetat som SFI - lärare på Hermods sedan 2016 och han trivs väldigt bra i sin fria roll.  
 

Läs hela intervjun här
 


Nahrin Bardavid

Nahrin Bardavid har arbetat som SFI - lärare sedan 2008. Hon brinner stark för att lära ut det svenska språket och tycker att SFI är en dynamisk undervisningsform där du får träffa många olika människor.  
 
Läs hela intervjun här


Oksana Olsson

Oksana Olsson är nya Studie- och yrkesvägledare på Hermods SFI i Alvik. Hon började som SFI-elev på Hermods för tio år sedan och nu arbetar hon med att vägleda elever i deras studie och yrkesval. 
 
Läs hela intervjun här

 


Sonbol Vanessa Mir

Sonbol började som vikarie på Hermods men har nu blivit SFI-lärare. Hon trivs i sin roll som lärare och tycker om att arbeta på Hermods.
 
Läs hela intervjun här

 


Katia Alwardi

Katia Alwardi är 37 år och kommer från Syrien. Hon började som SFI-elev på Hermods i Malmö 2015 och arbetar idag som modersmålslärare på Hermods. 
 
Läs hela intervjun här

 


Sanna Wallin

På Hermods SFI Stockholm City arbetar Sanna Wallin som studie – och yrkesvägledare. Hon brinner extra för SFI (svenska för invandrare) som skolform och stortrivs med Hermods som arbetsplats.

Läs hela intervjun här

 


Shabnam Amiri

2015 utsågs Shabnam Amiri till Årets SFI-lärare av Stockholms stad. Hon bygger sin undervisning på tydlighet, interaktion och lyhördhet där alla deltagare får möjlighet att visa vad de kan. Det är viktigt att deltagarna alltid vet och förstår syftet med varje lektion.

Läs hela intervjun här