Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Sfi Höganäs

Lär dig Svenska med oss

Ansök härTillsammans med Hermods SFI i Höganäs lär du dig det svenska språket
 och får kunskap om hur det fungerar i Sverige. Hermods i Höganäs är din
väg mot vidare studier och arbete.

Kursutbud och kursstarter

Vi tar emot nya elever varannan vecka och har kursstart på måndagar. Hos oss kan du läsa alla SFI-kurser på studieväg 1, 2, 3. Du kan också läsa SAS (svenska som andraspråk) på grundläggande nivå.

Vi erbjuder följande studievägar:

Studieväg 1; kurs A
Studieväg 2; kurs B och C
Studieväg 3; kurs C och D
SAS; 1, 2 och 3

Flexibla studier

På Hermods är vi flexibla och anpassar oss efter dina behov så att du ska kunna nå dina mål. Hos oss har du möjlighet att studera på dagtid eller kvällstid.

Undervisningen

Vi har alltid lärarledda lektioner, stationer och föreläsningar. Du kan studera digitalt på vår utbildningsplattform Novo. Vi hjälper dig också med praktik.

Fortsätt studera på Hermods

När du är klar med dina studier på SFI kan du fortsätta hos Hermods med kursen grundläggande svenska som andraspråk (SAS). Vi erbjuder även andra kurser och utbildningar på grundläggande och gymnasial nivå.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om studier på Hermods. Du kan mejla dina frågor till oss på sfi.admin@hermods.se eller kontakta Utbildningschef Cecilia Kacaniklic direkt på
040-631 67 33 eller cecilia.kacaniklic@hermods.se.