Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Köp Hermods högskoleprovskurs

Öka dina chanser på högskoleprovet

Vill du påverka möjligheten att få ett bättre resultat på högskoleprovet? Ta chansen att öva inför högskoleprovet med Hermods högskoleprovskurs på distans.

Bland studenter som läser på universitet och högskola har 30% kommit in på sin utbildning via högskoleprovet. Provet erbjuder en väg in till högskolan och en chans att komma in på drömutbildningen när dina gymnasiebetyg inte räcker till.

Denna kurs vänder sig till dig som vill vara förberedd och plugga inför högskoleprovet. Det kan vara så att du ska skriva provet för första gången eller så har du skrivit provet tidigare men vill nu öka dina chanser att få ett bättre resultat.

Jag fördubblade mitt resultat på provet! Jag rekommenderar verkligen Hermods högskoleprovskurs till dig som ska plugga inför högskoleprovet

Plugga till högskoleprovet

Kursen innehåller massa olika övningar, inspelade lektioner och texter som är framtagna av Hermods kunniga lärare. I kursen tränar du dig på provets olika delar; NOG, KVA, XYZ, DTK, LÄS, ELF, MEK och ORD. Högskoleprovskursen läser du på distans i din egen takt under en sexmånadersperiod via vår utbildningsplattform Novo.

Klicka här för att se en video från högskoleprovskursen i Novo.

Öva på högskoleprovet

För att lyckas på högskoleprovet är det viktigt att vara förberedd samt att vara ute i god tid med sina förberedelser. Att plugga till högskoleprovet handlar till lika delar om att vara effektiv som att plugga på rätt saker. Allra störst chans att höja dina chanser har du genom att öva på högskoleprovet och träna extra hårt på de ämnen där du vet att du är svagast inom.

Första gången du skriver provet är det inte ovanligt att vara nervös och osäker på hur upplägget av provet ser ut. Att redan innan provet veta hur du disponerar provtiden på bästa sätt, vilka delar provet innefattar och kunna plugga till högskoleprovet olika delar kommer att ge dig bättre förutsättningar. Du kan skriva högskoleprovet hur många gånger du vill. Många väljer att skriva provet flera gånger för att förbättra sitt resultat.

I högskoleprovskursen får du:

  • Kännedom och kunskap om högskoleprovets alla delar
  • Material med många olika övningar
  • Lära dig att disponera provtiden på rätt sätt
  • Olika tips och trix inför provdagen
  • Inspelade lektioner och texter
  • En kurs utvecklad av Hermods kunniga lärare
  • Tillgång till kursen i 6 månader
  • Testa dina kunskaper om och om igen

Plugga högskoleprov med Hermods

Genom att träna till högskoleprovet med Hermods högskoleprovskurs kan du öka dina chanser att få ett bättre resultat på högskoleprovet. Du läser kursen när du vill och var du vill via vår utbildningsplattform Novo. Kursen är din i sex månader från köptillfället och du köper den i Hermods webbutik till ett förmånligt pris. Besök vår webbutik för att köpa kursen eller läsa mer om kursen. Högskoleprovet hålls två gånger per år. En gång på hösten och en gång på våren.

Notera att högskoleprovet i sig inte ger högskolebehörighet. Du måste fortfarande ha fullständiga gymnasiebetyg för att kunna söka in till högskoleutbildningar.

Till webbutiken