Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Våra lärare

Lärare från vuxenutbildningen berättar

På Hermods vuxenutbildning kommer du att möta kunniga lärare som är behöriga och har erfarenhet av att undervisa vuxna. De undervisar dig med stöd av digitala verktyg och alla våra lärare jobbar för att du ska uppnå dina mål. När du studerar på distans har du kontakt med Hermods lärare via utbildningsplattformen Novo. Studerar du i klassrum har du också lärare på plats som ger lektioner och handledning i dina kurser.


Viviane Ankarhake

Det är otroligt kul att få undervisa för så många blandade åldrar. Mina elever är allt från läkare, snickare, till advokater. Jag försöker att skapa en personlig kontakt med eleverna även om det är via distans för att de ska känna att de har stöd och att vi finns här för att hjälpa dem.

Läs hela intervjun här


Jeanette Blom

Vi skapar samhällsnytta och har en lång historia. Jag tycker att vi har en bra lärplattform som skapar många möjligheter för elever då de kan få tillgång till exempelvis filminspelade föreläsningar via webben. Hermods ligger verkligen i framkant.

Läs hela intervjun här


Tanya Berbyuk

- Det är väldigt roligt att jobba med vuxna människor, de berättar gärna om sina livserfarenheter. Att undervisa vuxna berikar mig och jag lär mig mycket av eleverna vilket gör att jag får mycket tillbaka av mitt arbete.

Läs hela intervjun här