Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Marknadsföring och försäljning

Duktig säljare behövs alltid!

Vill du jobba med marknadsföring eller försäljning? Välj en av våra yrkesutbildningar inom området som leder till ett faktiskt bevis på kunskaper inom ett specifikt yrke.

Är du företagets nästa marknadsassistent eller säljare? Våra yrkesutbildningar leder till en yrke och gör att du är redo för arbete direkt efter dina studier.

På Hermods erbjuder vi flexibelt lärande och det betyder att du väljer själv om du vill läsa på distans eller i klassrum beroende på vad som passar dig bäst.

Prov

Samtliga kurser i yrkesutbildningen avslutas med en obligatorisk slutskrivning i våra lokaler eller med en muntlig examination. Hur upplägget ser ut på just din utbildning beror på var du bor för det varierar från ort till ort hur upplägget ser ut.

Betyg och diplom

Du får ett betyg utfärdat av din lärare efter varje slutförd kurs. Du beställer sedan ditt betyg från vuxenutbildningen i din hemkommun dit ditt betyg skickas. Efter att du slutfört hela din yrkesutbildning får du, som bevis på din kompetens även ett diplom av Hermods.