Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Vårdutbildningar i Stockholm

Vårdbranschen behöver dig!

Vill du bli eftertraktad i en bransch med stort behov av behörig personal? Är din dröm att jobba med människor? Då ska du läsa en gymnasial vård- och omsorgsutbildning och utbilda dig till undersköterska eller vårdbiträde på Hermods.

Ansökan

Du ansöker till Hermods vuxenutbildning via din hemkommun. När du söker på kommunens hemsida börja med att välja Hermods som skola och om du vill kan du även välja kategorin vård och omsorg.

Distans eller klassrum?

Du kan välja att läsa på distans eller i klassrum. Vi har fina utbildningslokaler på Bangårdsgatan 11-13, Södermalm. Det är nära till kommunikation med tunnelbana till Medborgarplatsen eller Mariatorget. Du kan även åka pendeltåg till Södra station alterantivit ta buss 66 eller buss 57 som stannar precis utanför vår utbildningslokal.

Vill du ha hjälp med din ansökan? Delta på virtuellt Öppet hus!

Kom och träffa oss på våra Öppna hus via din dator eller mobil! Vi hjälper dig med din ansökan, du kan träffa vår studie- och yrkesvägledare och se dig runt i lokalerna virtuellt. Följande tider erbjuder vi virtuella öppna hus via verktyget Zoom.  Besök oss på Bangårdsgatan 11-13 följande datum och tider:

  • Fredag 29 maj kl 10.00-12.00
  • Måndag 1 juni kl 10.00-12.00

För att delta loggar du in via den här länken (Zoom).

Mer om våra utbildningar och inriktningar i Stockholm:

Utbilda dig till undersköterska med inriktning sjukvård på Hermods.

Läs till undersköterska!

Utbilda dig till undersköterska och gör skillnad i människors liv. Som undersköterska kan du arbeta inom sjukvården, äldreomsorgen, psykiatrin eller inom funktionsnedsättningsområdet.

Utbilda dig till Vårdbiträde på Hermods.

Utbilda dig till vårdbiträde!

Vill du vårda och hjälpa andra? Då är yrket vårdbiträde något för dig! Efter utbildningen kan du arbeta inom äldreomsorg, sjukvård och på sjukhus, inom psykiatrin eller funktionshinderområdet.

Vårdutbildningar på Hermods i Stockholm!

Våra vårdutbildningar i Stockholm

På Hermods i Stockholm kan du läsa en vårdutbildning på distans eller i klassrum. Vi har engagerade lärare och gratis kurslitteratur som du lånar under studietiden!