Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Yrkesutbildning

Yrkesutbildningar som ger jobb 

Gymnasial yrkesutbildning är till för dig som vill omskola dig, få ett framtidsyrke eller höja din kompetens. Utbildningen är på gymnasial nivå och motsvarar svensk gymnasieskola.

Hos Hermods kan du välja mellan flera yrkesutbildningar inom olika områden. Hermods utgår från arbetsmarknadens behov och krav när vi utformar våra yrkesutbildningar. Alla våra yrkesutbildningar innehåller minst 15 % arbetsplatsförlagt lärande (APL). Det innebär att du får vad som krävs för att arbeta inom yrket. 

En snabbare väg till jobb

Flera av våra yrkesutbildningar finns inom områden där det finns ett behov av utbildad personal och där arbetsmarknaden ser god ut. Dina jobbchanser efter en yrkesutbildning är därmed stora.

Yrkesprogrammet Barn och fritid på Hermods.

Barn och fritid

Vill du arbeta med människor? Är du intresserad av att stödja, assistera och vägleda barn, unga och vuxna? Då ska du läsa vår yrkesutbildning inom barn och fritid!

En tjej går en yrkesutbildning på Hermods.

Bygg och måleri

Är din dröm att jobba inom bygg, måleri och anläggning? Då ska du läsa någon av våra gymnasiala yrkesutbildningar eller lärlingsutbildningar inom bygg och måleri!

Utbilda dig inom vård och omsorg på Hermods.

Vård och omsorg

Är du intresserad av vård, omsorg, medicin, etik eller liknande frågor? Arbetar du, eller har du arbetat, inom vården och vill lära dig mer? Läs till undersköterska hos Hermods!

Yrkesutbildningen Ekonomi och juridik på Hermods.

Ekonomi och juridik

Är du en fena på siffror? Är du intresserad av lagar och regler? Vi har flera olika kurser och utbildningar inom ekonomi och juridik som ger dig mycket goda kunskaper inom ämnet.

Butik, administration och personal

Är du serviceminded och vill jobba med människor? Brinner du för frågor som berör personal och verksamhet? Bli en specialist! Vi har flera kurser inom området.

Yrkesutbildningen marknadsföring och försäljning på Hermods.

Marknadsföring och försäljning

Vill du jobba med reklam, design eller bli en vass försäljare? Läs en kurs eller utbildning inom marknadsföring och försäljning och var ansiktet utåt på ditt företag!

Data och IT utbildning på Hermods.

Data, IT och teknik

Är kodning och programmering dina stora intressen? Vi har många spännande kurser och utbildningar exempel inom webbutveckling, programmering och näthandel.

Inköp och logistikutbildning på Hermods.

Inköp och logistik

Inköp och logistik är viktiga funktioner i många företag. Vill du vara den som sköter köp- och materialflöden? Bli spindeln i nätet genom att läsa en kurs eller utbildning inom inköp och logistik.

Affärsutveckling och ledarskap på Hermods.

Affärsutveckling och ledarskap

Drivs du av en idé och en vilja av att leda andra? Drömmer du om att förverkliga din dröm att starta och driva eget företag? Hermods yrkesutbildningar inom affärsutveckling och ledarskap kan hjälpa di...

Hotell och turism på Hermods.

Hotell och turism

Gillar du att träffa människor och vara ansiktet utåt? Brinner du för att ge service? Då är Hermods gymnasiala yrkesutbildningar inom Hotell, turism och konferens något för dig.

Restaurang och livsmedel på Hermods.

Restaurang och livsmedel

Är du kreativ med en passion för mat och livsmedel? Vill du ha ett jobb med goda framtidsutsikter? Hermods erbjuder utbildning till Kock, Bagare och konditor samt Servitris/Servitör

Jobbtorg hjälper till med en praktikplats.

Jobbtorg yrke

Via Jobbtorg yrke får du som är arbetslös hjälp att komma ut i arbetslivet genom utbildning på Hermods. Vi kan erbjuda dig många olika kurser och utbildningar till dig som bor i Stockholm!