Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Hermods Yrkeshögskola digitalisering

Läs mer

Hermods Yrkeshögskola 

På Hermods vill vi att du ska kunna uppnå dina yrkesdrömmar och yrkesmål oavsett var du befinner dig i livet. Hermods Yrkeshögskola är alternativet för dig som är på jakt efter ditt första jobb, vill byta jobb eller vill utvecklas i din nuvarande yrkesroll och bransch. Oavsett vad du är ute efter så säkrar du din framtid på arbetsmarknaden genom att studera en yrkeshögskoleutbildning hos oss.  Vi utbildar dig för framtiden! 

Utbildningar med fokus på digitalisering 

Många branscher ställer nu krav på ny och aktuell kompetens hos medarbetarna på grund av digitaliseringen. Flera yrkesroller kräver att du har koll på den senaste digitala tekniken. Hermods Yrkeshögskola erbjuder därför utbildningar med fokus på digitaliseringskompetens inom olika branscher där behovet av arbetskraft är stort. Nedan hittar du våra utbildningar som vi planerar att starta 2020 och som riktar in sig på digital teknik så att du får den kompetens som efterfrågas inom branschen. Den 8 januari får vi besked från Myndigheten för yrkeshögskolan vilka utbildningar som vi får beviljade. Håll utkik då på vår hemsida där vi publicerar beskedet. 

Stark koppling till näringslivet

Till alla våra utbildningar finns en ledningsgrupp med näringslivsrepresentanter från branschen. De ser till att utbildningen håller hög kvalitet och att utbildningens innehåll överensstämmer med de behov och krav som arbetslivet ställer. Den nära kopplingen till näringslivet är anledningen till att så många får jobb efter examen. 

Våra yrkeshögskoleutbildningar kombinerar teori med praktiskt lärande ute på arbetsplats, så kallat Lärande i arbete (LIA). Många ser LIA-perioden som den största fördelen med en yrkeshögskoleutbildning eftersom att du får arbetslivserfarenhet från branschen och får in en fot på arbetsmarknaden redan under studietiden. För många blir det även första arbetsplatsen efter avklarad utbildning. 

Affärsutvecklare digital handel

Arbeta med att skapa framgångsrika och konkurrenskraftiga företag och verksamheter. Som affärsutvecklare arbetar du med strategi, mål och problemlösning!

Internationell logistiker/speditör

Internationell logistiker/speditör - digitalisering

Logistikbranschen står inför en omvälvande digitalisering och ställer krav på fördjupade kunskaper i ny digital teknik inom handel och logistik.

Lönespecialist fokus digitalisering

Lönespecialist fokus digitalisering

om lönespecialist arbetar du med hela löneprocesser och personalfrågor. Yrkesrollen är en specialistroll med en mer rådgivande och informerande funktion för chefer och anställda.

Strategisk och operativ inköpare - digitaliseringskompetens

Strategisk och operativ inköpare - digitalisering

Som strategisk och operativ inköpare arbetar du med inköp av produkter, material, varor eller tjänster. Du har stort inflytande över hela inköpsprocessen och följer inköpen från avtal till slutprodukt.