Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Företag berättar

Hör våra ledningsgruppsrepresentanter berätta om deras engagemang i Hermods Yrkeshögskola

 

 

Thomas Järvelid arbetar som konstruktör på Structor Installationsteknik och sitter även med i ledningsgruppen för utbildningen VVS-ingenjör på Hermods Yrkeshögskola i Stockholm. Han ser yrkeshögskolan som en fantastisk rekryteringskanal. 

Läs hela intervjun här.

 

Jeanet Corvinius arbetar som arbetschef på Peab i Stockholm. Hon tycker att det är roligt att få dela med mig av sin kunskap och erfarenhet till Yrkeshögskolan så att de studerande får den kompetens som branschen vill ha.

Läs hela intervjun här.

 

Juhani Heikkilä är VD för SVEAB Drift & Underhåll AB. Han är medlem i ledningsgruppen för YH-utbildningen Anläggningsingenjör - Infrastruktur och tar bland annat emot studerande för LIA-praktik. 

Läs hela intervjun här.

 

 

Bodil Andersson  arbetar som Senior Manager på Deloitte. Hon är medlem i ledningsgruppen för YH-utbildning Redovisningsekonom i Östersund och är med och tar fram innehållet i utbildningen. 

Läs hela intervjun här.

 

 

Maria Svärdfeldt är Tf Avdelningschef på Statens Servicecenter i Östersund. Hon sitter med som medlem i ledningsgruppen för YH-utbildningen Redovisningsekonom och har varit med från start med att utforma utbildningen efter arbetsmarknadens behov. 

Läs hela intervjun här.